DIICOT Doi cumpărători au venit la ușa unui traficant de droguri chiar în timp ce procurorii făceau percheziții (galerie foto)


  • Anchetatorii au avut surpriza ca, în timpul descinderilor, doi cumpărători să se prezinte la locuinţa unui Traficant de droguri.


Joi, 25 noiembrie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală au dispus reținerea pe o perioadă de 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.


În cauză s-a reținut faptul că, inculpatul comercializa cantități mari de cannabis la domiciliul său, de pe raza municipiului București.În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a reținut faptul că inculpatul chema cumpărătorii/consumatorii la domiciliul său, în fiecare zi de joi și le comercializa acestora cantități de ordinul kilogramelor de cannabis.


La data de 25.11.2021, procurorii DIICOT – Structura Centrală împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO București au efectuat o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost ridicate 4,15 kilograme cannabis, precum și sumele de 36.880 de lei și 750 de euro.


Doi cumpărători au sosit la ușa inculpatului în timpul perchezițiilor


În timpul percheziției domiciliare, la locuința inculpatului au mai sosit și doi cumpărători, unul dintre ei deplasându-se la locuința acestuia direct de la sediul DIICOT, unde se prezentase în vederea prelungirii măsurii controlului judiciar, fiind cercetat în altă cauză pentru trafic de droguri.Mai multe imagini în galeria foto.

Sursă foto: DIICOT

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pericol în trafic Bărbat aflat sub influența drogurilor, depistat la volan în Constanța

24 Feb 2021 966

Doi cetăţeni tunisieni şi o româncă, trimişi în judecată de DIICOT pentru trafic de droguri de mare risc

14 Jun 2016 1304