Din 1997 până în prezent! Galeria adjuncților șefului IPJ Constanța! Cine este prima și singura femeie care a ocupat această funcție. (FOTO)


 
  • La acest moment, Inspectoratul General al Poliţiei Române organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de adjunct al șefului inspectoratului de poliție județean I din Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, prevăzută la poziţia 3 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă (adjunct Ordine Publică).
  • Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale în data de 09 august 2022.
  • Potrivit datelor noastre, la concurs s-au înscris următorii: comisar șef de poliție Marian Nucu, șef Serviciu Actiuni Speciale din IPJ Constanța, comisar șef de poliție Marin Dincă, șef al Poliției Municipale Mangalia și comisar șef de poliție Daniel Cojocaru, șef Birou în cadrul Servicului de Investigații Criminale din IPJ Ialomița.  
  • Oficial, de ieri, 01 august 2022, în locul comisarului-șef Mircea Vizitiu, împuternicit adjunct pe linie de Investigații Criminale din IPJ Constanța este comisarul șef Simion Nicolae, șef al Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din IPJ Constanța.
 
Începând cu data de ieri, 01 august 2022, comisarul şef de poliţie Mircea-Relu Vizitiu, fost adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, s-a pensionat! În locul său a fost împuternicit, pentru trei luni, comisarul șef Simion Nicolae, șef al Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din IPJ Constanța.

Comisarul şef Vizitiu fusese pus la dispoziție ca urmare a unei decizii a Inspectoratului General al Poliției Române, la jumătatea lunii iunie 2022, ca efect a punerii în mișcare a acțiunii penală într-un dosar instrumentat de DNA Constanța.
 
La acest moment, Inspectoratul General al Poliţiei Române organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de adjunct al șefului inspectoratului de poliție județean I din Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, prevăzută la poziţia 3 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă (adjunct Ordine Publică).
 
Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale în data de 09 august 2022.
 
Potrivit datelor noastre, la concurs s-au înscris următorii: comisar șef de poliție Marian Nucu, șef Serviciu Actiuni Speciale din IPJ Constanța, comisar șef de poliție Marin Dincă, șef al Poliției Municipale Mangalia și comisar șef de poliție Daniel Cojocaru, șef Birou în cadrul Servicului de Investigații Criminale din IPJ Ialomița.  
 
În continuare, ZIUA de Constanța prezintă galeria foștilor adjuncți ai șefului IPJ Constanța, atât pe linie judiciară, cât și pe Ordine Publică, din anul 1997 până în prezent.
 
Niculai Vasiliev - fost şef Serviciului Investigaţii Criminale.
Corneliu Dragomir
Anton Popescu   
Dănilă Toader
Vasile Bălan
Lian Constantin. Acesta s-a pensionat în anul 2006 și a fost primul şef al Crimei Organizate şi al Poliţiei Transporturi Constanţa.
Dorin Colidiuc - fost adjunct și al Galați, iar în prezent este pensionat. 
Camil Manea, fost șef al Direcției Generale Anticorupție - Constanța și fost ofițer în cadrul Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie, în prezent pensionat.
Adrian Rapotan - pensionat, în prezent președinte CA al Progress Consulting SA, firma ce administrează Cimitirul Municipal Constanța.
Lucian Dinulescu -fost șef al Serviciului de Informații și protecție Internă (SIPI) Constanța, în prezent pensionat.
Tudorel Dogaru -fost șef al Serviciului de Informații și protecție Internă (SIPI) Constanța, în prezent șef al Brigăzii de Combatere a Criminaltății Organizate Constanța.
Ciprian Sobaru, fost șef al Serviciului Rutier din IPJ Constanța, în prezent șef al Serviciului Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative.
Maria Crina Chireaa - prima femeie și singura până în prezent care a ocupat funcţia de adjunct al IPJ Constanţa. Amintim că prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, cu data de 5 aprilie 2019, comisar-şef de poliţie Maria Crina Chireaa fost împuternicită să exercite funcţia de adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanța. Comisar-şef de poliţie Maria Crina Chirea este absolventă a Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” – promoția 2003, până în prezent desfășurându-și activitatea în cadrul IPJ Constanța.
Marian Nucu - șef Serviciu Acțiuni Speciale din IPJ Constanța
Marin Dincă - șef al Poliției Municipale Mangalia.
Mircea Vizitiu – fost șef al Secției 3 de Poliție Constanța și fost adjunct al IPJ Brăila.

Oficial, de ieri, 01 august 2022, în locul comisarului-șef Mircea Vizitiu, împuternicit adjunct pe linie de Investigații Criminale din IPJ Constanța este comisarul șef Simion Nicolae, șef al Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din IPJ Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Galeria comandanţilor! Cine a condus Poliţia Română din 1996 până în prezent
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Închisoare cu executare pentru un fost polițist din Constanța! Dosarul se va rejudeca

23 Sep 2022 3081

Începe procesul pe averea comisarului șef Dancu, fostul comandant al IPJ Constanța!

21 Sep 2022 2837

Percheziții la Constanța la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc. Un bărbat a fost reținut

19 Sep 2022 606

Amenzi de mii de lei aplicate de polițiștii IPJ Constanța într-o singură zi. Ce nereguli au fost constatate

15 Sep 2022 480

Colonelul Ciucur, primul comandant al IPJ Constanța, experiență de excepție în sistemul medical din țară!

14 Sep 2022 1242

Oficial de la IPJ Constanța Cum s-a produs evenimentul rutier de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu unde o femeie a fost rănită

14 Sep 2022 927

UPDATE Accident rutier în Constanța! O femeie a fost rănită. Primele informații

14 Sep 2022 936

Județul Constanța Șoferi beți sau fără permis, depistați în trafic de polițiști

13 Sep 2022 508

Caz șocant la Mangalia! O tânără atacată de un câine periculos! Un polițist a folosit arma pentru a salva victima

11 Sep 2022 2066

Acțiuni de amploare ale polițiștilor IPJ Constanța. Au fost aplicate mai multe sancțiuni

10 Sep 2022 524

Atenție la înșelăciuni! Ce metode folosesc infractorii pentru a sustrage bani. Sfaturi de la polițiștii IPJ Constanța pentru a nu fi păgubiți

09 Sep 2022 998

Șofer băut și sub influența substanțe interzise implicat într-un eveniment rutier pe strada Baba Novac din Constanța

07 Sep 2022 882

Oficial de la IPJ Constanța! Cum s-a petrecut accidentul rutier de la Murfatlar soldat cu rănirea unui copil de 7 ani

07 Sep 2022 972

Un an și cinci luni de închisoare, cu amânare, pentru Mircea Relu Vizitiu, fost adjunct al IPJ Constanța

06 Sep 2022 1688

Județul Constanța Bărbat de 66 de ani accidentat mortal în localitatea Nicolae Bălcescu. Cum s-a petrecut evenimentul rutier

03 Sep 2022 1093