Din 1997 până în prezent! Galeria adjuncților șefului IPJ Constanța! Cine este prima și singura femeie care a ocupat această funcție. (FOTO)


 
  • La acest moment, Inspectoratul General al Poliţiei Române organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de adjunct al șefului inspectoratului de poliție județean I din Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, prevăzută la poziţia 3 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă (adjunct Ordine Publică).
  • Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale în data de 09 august 2022.
  • Potrivit datelor noastre, la concurs s-au înscris următorii: comisar șef de poliție Marian Nucu, șef Serviciu Actiuni Speciale din IPJ Constanța, comisar șef de poliție Marin Dincă, șef al Poliției Municipale Mangalia și comisar șef de poliție Daniel Cojocaru, șef Birou în cadrul Servicului de Investigații Criminale din IPJ Ialomița.  
  • Oficial, de ieri, 01 august 2022, în locul comisarului-șef Mircea Vizitiu, împuternicit adjunct pe linie de Investigații Criminale din IPJ Constanța este comisarul șef Simion Nicolae, șef al Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din IPJ Constanța.
 
Începând cu data de ieri, 01 august 2022, comisarul şef de poliţie Mircea-Relu Vizitiu, fost adjunct al inspectorului șef al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, s-a pensionat! În locul său a fost împuternicit, pentru trei luni, comisarul șef Simion Nicolae, șef al Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din IPJ Constanța.

Comisarul şef Vizitiu fusese pus la dispoziție ca urmare a unei decizii a Inspectoratului General al Poliției Române, la jumătatea lunii iunie 2022, ca efect a punerii în mișcare a acțiunii penală într-un dosar instrumentat de DNA Constanța.
 
La acest moment, Inspectoratul General al Poliţiei Române organizează concurs pentru ocuparea funcţiei de adjunct al șefului inspectoratului de poliție județean I din Inspectoratul de Poliție Județean Constanța, prevăzută la poziţia 3 din statul de organizare al unităţii, cu recrutare din sursă internă (adjunct Ordine Publică).
 
Concursul va consta în susținerea unui interviu structurat pe subiecte profesionale în data de 09 august 2022.
 
Potrivit datelor noastre, la concurs s-au înscris următorii: comisar șef de poliție Marian Nucu, șef Serviciu Actiuni Speciale din IPJ Constanța, comisar șef de poliție Marin Dincă, șef al Poliției Municipale Mangalia și comisar șef de poliție Daniel Cojocaru, șef Birou în cadrul Servicului de Investigații Criminale din IPJ Ialomița.  
 
În continuare, ZIUA de Constanța prezintă galeria foștilor adjuncți ai șefului IPJ Constanța, atât pe linie judiciară, cât și pe Ordine Publică, din anul 1997 până în prezent.
 
Niculai Vasiliev - fost şef Serviciului Investigaţii Criminale.
Corneliu Dragomir

Anton Popescu   
Dănilă Toader
Vasile Bălan

Lian Constantin. Acesta s-a pensionat în anul 2006 și a fost primul şef al Crimei Organizate şi al Poliţiei Transporturi Constanţa.
Dorin Colidiuc - fost adjunct și al Galați, iar în prezent este pensionat. 
Camil Manea, fost șef al Direcției Generale Anticorupție - Constanța și fost ofițer în cadrul Secţiei pentru Investigarea Infracţiunilor din Justiţie, în prezent pensionat.
Adrian Rapotan - pensionat, în prezent președinte CA al Progress Consulting SA, firma ce administrează Cimitirul Municipal Constanța.
Lucian Dinulescu -fost șef al Serviciului de Informații și protecție Internă (SIPI) Constanța, în prezent pensionat.
Tudorel Dogaru -fost șef al Serviciului de Informații și protecție Internă (SIPI) Constanța, în prezent șef al Brigăzii de Combatere a Criminaltății Organizate Constanța.
Ciprian Sobaru, fost șef al Serviciului Rutier din IPJ Constanța, în prezent șef al Serviciului Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative.
Maria Crina Chireaa - prima femeie și singura până în prezent care a ocupat funcţia de adjunct al IPJ Constanţa. Amintim că prin dispoziţia inspectorului general al Poliţiei Române, cu data de 5 aprilie 2019, comisar-şef de poliţie Maria Crina Chireaa fost împuternicită să exercite funcţia de adjunct al inspectorului şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanța. Comisar-şef de poliţie Maria Crina Chirea este absolventă a Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” – promoția 2003, până în prezent desfășurându-și activitatea în cadrul IPJ Constanța.
Marian Nucu - șef Serviciu Acțiuni Speciale din IPJ Constanța
Marin Dincă - șef al Poliției Municipale Mangalia.
Mircea Vizitiu – fost șef al Secției 3 de Poliție Constanța și fost adjunct al IPJ Brăila.

Oficial, de ieri, 01 august 2022, în locul comisarului-șef Mircea Vizitiu, împuternicit adjunct pe linie de Investigații Criminale din IPJ Constanța este comisarul șef Simion Nicolae, șef al Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din IPJ Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Galeria comandanţilor! Cine a condus Poliţia Română din 1996 până în prezent
 
 
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Știri Constanța O mașină staționa cu motorul și luminile de întâlnire pornite, la Tuzla. Ce a descoperit Poliția

24 Feb 2024 845

Accident rutier cu victimă în Constanța. Șoferul a fugit de la fața locului!

24 Feb 2024 843

Controale și amenzi ale polițiștilor, în traficul din Mangalia, județul Constanța

24 Feb 2024 341

Acțiuni ale polițiștilor în județul Constanța

24 Feb 2024 364

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul rutier de la Nicolae Bălcescu (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Feb 2024 910

Femeie depistată pe Șoseaua Mangalia din Constanța în timp ce cerșea folosindu-se de un copil de un an

23 Feb 2024 678

Acțiuni ale polițiștilor în școli din județul Constanța

23 Feb 2024 522

IPJ Constanța, la bilanț! În anul 2023, polițiștii au intervenit în peste 30.000 de situații semnalate prin 112

23 Feb 2024 571

Percheziții în județul Constanța la Mangalia și Negru Vodă! Bărbați suspectați că ar fi adus ilegal arme din Bulgaria

23 Feb 2024 506

Șofer fără permis, reținut la Constanța! Bărbatul este cunoscut cu antecedente penale. Minuta instanței

23 Feb 2024 573

Acțiune desfășurată de polițiști pentru siguranța traficului în municipiul Constanța

23 Feb 2024 427

Știri Constanța Bărbat arestat preventiv pentru furt calificat. Iată ce au constatat polițiștii

23 Feb 2024 428

Oficial! DIICOT Constanța anunță reținerea a două persoane pentru trafic de droguri

22 Feb 2024 541

Tânăr depistat cu droguri în Constanța

22 Feb 2024 442

Condamnat la București, prins la Constanța Cât timp va petrece după gratii un bărbat acuzat de tâlhărie calificată

21 Feb 2024 585