UPDATE DNA la sediul Consiliului Județean ConstanțaSurse din cadrul DNA București ne-au confirmat că în această dimineața la sediul Consiliului Județean Constanța s-a prezentat o echipă din cadrul DNA Constanța, structură teritorială ce derulează cercetări specifice într-un dosar penal.Președintele Mihai Lupu a precizat că într-adevăr au fost prezenți procurorii DNA la sediul instituției, vizând o speță mai veche pe spații verzi.
 

Conform surselor noastre, ar fi vorba ridicări de documente într-un dosar mai vechi vizând infracțiuni de corupție, instrumentat de Serviciul Teritorial Anticorupție Constanța al Direcției Naționale Anticorupție.


UPDATE

Conform surselor noastre, a fost depusă o reclamație depusă la o firmă ce se ocupă de spații verzi. Așadar, controalele au fost realizate la Administrația Domeniului Public și Privat, din subordinea CJ Constanța.PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

În 2017 a încheiat acord de recunoaștere a vinovăției cu DNA Firma unui fost șef de la Confort Urban reface trotuarele și terasamentele de pe strada Ștefan cel Mare

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Suspiciune de fraudă electorală la Murfatlar, județul Constanța

09 Jun 2024 792

#Alegerilocale2024 Candidatul unei formațiuni politice la alegerile pentru Consiliul Județean Constanța, condus la sediul Poliției!

09 Jun 2024 641

CJC cumpără lucrări de reparații la instalația de stingere incendiu de la heliportul SMURD din Constanța

05 Jun 2024 389

A fost lansată licitația de reabilitare a clădirii monumentului istoric care adăpostește Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie Constanţa

05 Jun 2024 556

Licitații Constanța. Se caută furnizor de dotări pentru proiectul „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu”

03 Jun 2024 512

Patru dosare respinse Care sunt proiectele câștigătoare finanțate de Consiliul Județean Constanța în domeniile tineret și social-sănătate (DOCUMENTE)

01 Jun 2024 712

Licitații Constanța Malcons-Com SRL bifează un nou contract cu administrația județeană (DOCUMENT)

01 Jun 2024 509

Licitații Constanța Consiliul Județean a atribuit contractul de reparații curente la Centrul Militar Zonal. Date despre câștigător (DOCUMENT)

30 May 2024 624

Constanța Modificările proiectului de lege care reglementează pescuitul, dezbătute de consilierii județeni

30 May 2024 463

Multigama Service SRL a obținut un contract de la Consiliul Județean Constanța (DOCUMENT)

29 May 2024 804