Doi bărbați decedați într-un grav accident rutier în județul Cluj

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1C Cluj-Napoca - Dej, în zona localității Jucu, județul Cluj, o autoutilitară a acroșat doi pietoni care se aflau angajați în  traversarea părții carosabile. În urma impactului, unul dintre pietoni a decedat, celălalt a suferit răni grave.
 
Traficul rutier este oprit pe o bandă a sensului către Dej, circulându-se alternativ, prin dirijare. Se estimează reluarea normală a traficului în 30-45 de minute.

Potrivit ISu Cluj, echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca, a intervenit la un grav accident rutier petrecut la intrarea în localitatea Jucu Herghelie.

La fața locului s-au găsit doi bărbați cu traumatisme foarte grave, iar pentru unul dintre aceștia se aplică manevre de resuscitare. 

„Echipajul SMURD a găsit la fața locului doi bărbați dintre care unul prezenta traumatisme incompatibile cu viața, iar cel de-al doilea era în stop cardio respirator. Au fost aplicate manevre de resuscitare, mai bine de o oră, bărbatului aflat în stop cardio respirator, fără a reuși să-i readucă funcțiile vitale ale acestuia. Pentru ambele persoane a fost declarat decesul la locul accidentului“ - au mai precizat reprezentanții ISu Cluj. 


Citește și: 

LIVE VIDEO+TEXTAutocar cu zeci de cetățeni ucraineni, implicat într-un accident la Năvodari! Planul Roșu, activat (GALERIE FOTO+VIDEO)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un bărbat și-a pierdut viața în urma unui eveniment rutier în Cluj! (FOTO)

21 Dec 2023 874

Centrul Infotrafic Circulație rutieră restricționată pe DN 1C, din cauza unui accident rutier. Un autoturism și un microbuz au fost implicate

19 Dec 2023 737

IGPR InfotraficTrafic restricționat pe DN 1C

19 Dec 2023 474

Accident rutier! Un șofer a intrat cu mașina într-un restaurant (FOTO)

21 May 2023 1967

UPDATE Cluj. Mai multe persoane, printre care și un copil, au fost rănite în urma unui accident rutier între un autoturism și un microbuz

22 Mar 2022 1052

Accident pe DN 1C. Două victime. Patru autoturisme implicate

27 Sep 2020 1295

Eveniment rutier cu două victime pe DN 1C. Cinci autovehicule implicate

01 Dec 2019 1185

Accident rutier grav. O persoană a decedat şi alta este grav rănită. Implicate un autoturism şi un tren

11 Dec 2018 1414

Un autotren și două autoturisme, implicate într-un accident. Circulația pe DN1C e oprită

16 Aug 2016 1598