Doi copii din Cernavodă au fugit de acasă pentru a se plimba singuri din municipiul Constanța! Mama minorilor, sancționată de polițiști

Sursa Foto: IPJ ConstanțaLa data de 20 aprilie a.c., în jurul orei 18.15, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați, de o femeie, cu privire la faptul că a găsit, în cartierul Poarta 6, doi copii singuri, care păreau dezorientați.
 
Potrivit IPJ Constanța, polițiștii s-au deplasat la fața locului și i-au preluat pe cei doi minori, de 7 ani, respectiv 10 ani.

Copiii au declarat că sunt din orașul Cernavodă și că au plecat singuri de la domiciliu, cu microbuzul, fără a-și anunța părinții, pentru a se plimba în municipiul Constanța.

„Polițiștii i-au identificat pe cei doi minori, stabilind, totodată, faptul că nu figurează ca dispăruți. Din primele informații rezultă că aceștia nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni. A fost contactată mama minorilor, care s-a prezentat la sediul Secției 1 Poliție, fiindu-i reîncredințați copiii. Aceasta a fost sancționată contravențional, în baza Legii nr. 61/1991, pentru nesupravegherea minorilor“ - au mai menționat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

Alertă în județul Constanța! O fată de 15 ani, dispărută de la domiciliul din comuna Adamclisi

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.