Două firme și Medgidia și Năvodari, sancționate de polițiști. Ce nereguli au fost constatate

La data de 27 aprilie a.c., polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Infracționalității de Mediu au desfășurat o acțiune pentru verificarea societăților comerciale care au ca obiect de activitate comerțul cu pește și produse din pește.
 
Potrivit IPJ Constanța, astfel, au fost verificați doi agenți economici din municipiul Medgidia și orașul Năvodari.
 

„Cu această ocazie, s-a constatat că unul dintre operatorii economici ar fi încasat sume de bani din vânzări pentru care nu ar fi emis bonuri fiscale, încălcând prevederile O.U.G. 28/1999, privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.
 
Societatea comercială a fost sancționată contrevanțional cu suma de 12.000 de lei, fiind dispusă și măsura confiscării sumei de 536 de lei.
 
În cazul celei de-a doua societăți comerciale, s-a constatat că din unitatea de vânzare ar fi fost extrase sume de bani pentru care nu ar fi fost întocmite documente justificative“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
Operatorul economic a fost sancționat contravențional cu suma de 2.000 de lei, potrivit O.U.G. 28/1999, privind obligația agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale.

Citește și: 

Armă neletală de autoapărare, confiscată la Constanța. Ce au constatat polițiștii

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.