El este acum "tăticul" Noble House Development

Cunoscutul dezvoltator de construcţii imobiliare, Noble House Development Group SRL, cu sediul central în Australia, cel care a adus în premieră pentru România condo-hotelurile, îşi schimbă administratorul. Concret, Lungu Aurel şi Nicoliţa Arvente (fostă Lungu) s-au retras din societate, cesionând părţile sociale lui George Navom, de 57 de ani, din Constanţa. Conform www.9am.ro , numele lui Navom apare într-un dosar instrumentat de poliţiştii bucureşteni, potrivit cărora şi George Navom şi Nicole Mavrodin, aflaţi la cârma Fundaţiei Naţionale pentru Tineret Constanţa, ar fi păgubit SC "Telemobil" SA, din judeţul Ilfov cu 4,8 miliarde de lei vechi.

Potrivit Monitorului Oficial al României, Lungu Aurel şi Nicoliţa Arvente (fostă Lungu) asociaţi în cadrul societăţii Noble House Development Group SRL, cu sediul central în Australia, iar cel al diviziei europene în Palazu Mare, au decis să se retragă din unitate, prin cesiune la valoare nominală a părţilor sociale, a celor 20 de părţi sociale, a câte zece fiecare, pe care le deţin după cum urmează: Lungu Aurel cesionează la valoarea nominală a părţilor sociale cele zece părţi deţinute către George Navom, în vârstă de 57 de ani, din Constanţa. Conform aceluiaşi Monitor Oficial, Nicoliţa Arvente a cesionat la valoarea nominală a părţilor sociale cele zece părţi sociale deţinute tot către George Navom. După retragere, cesiune şi cooptare, Navom va deveni asociat unic şi administrator, deţinând întreg capitalul social în valoare de 200 de lei, iar SC Noble House Development Group SRL se va transforma într-o societate cu asociat unic. M.O. 239/24.I.2011 mai arată că Noble House Development şi-a completat obiectul de activitate cu "activităţi de consultanţă pentru afaceri şi management - fără reorganizare şi lichidare juridică", precum şi cu "activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea". Interesant de remarcat este că George Navom figurează într-un dosar unde era bănuit de înşelăciune şi complicitate la înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave. În 2005, potrivit www.9am.ro, lucrătorii Serviciului de Investigare a Fraudelor Bucureşti susţineau că George Navom şi Nicole Mavrodin, în calitate de şefi ai Fundaţiei Naţionale pentru Tineret Constanţa, ar fi păgubit SC "Telemobil" SA, din Ilfov, cu 4,8 miliarde de lei vechi. La acea dată, oamenii legii arătau că Mavrodin şi Navom au contractat de la Telemobil 900 de telefoane mobile, fără a mai achita contravaloarea acestora. Ca şi cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, o parte din cele 900 de telefoane au fost utilizate, iar astfel s-a mai creat o pagubă de aproape 250 de milioane de lei vechi.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

nu conteaza

01 Mar, 2011 22:04

Una din multele magarii ale lui Mavrodin Nicolae. Pacat ca nu scrieti despre toate prostiile pe care le-a facut. Ultima fiind chiar "calda" (octombrie 2010 - februarie 2011). Oare nu-l poate opri nimeni pe omul asta?!

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.