LIVE TEXT Elevii de clasa a XII-a de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanța au parte de festivitatea de abslovire (FOTO)


UPDATE 10 

Evenimentul a luat sfârșit. 

UPDATE 9

Absolvenții au aruncat tocile. 

UPDATE 8

Urmează premierea elevilor claselor de a 12-a. 

UPDATE 7

Ține un discurs Claudiu Cojocărașu.

 Este un moment așteptat cu nerăbdare.

 Simbolizează sfârșitul unei etape importante și începutul vieții de adult.


UPDATE 6

Ține un discurs Sonia Onofrei.

De-a lungul anilor de liceu am avut parte de amintiri frumoase și lecții de viață. 

 Dragi colegi mai mici, nu vă subestimați puterea de schimba lumea și bucurați-vă de această experiență.


 Felicitări promoției 2023! Să ne mândrim cu ce am realizat. 


UPDATE 5

Din partea absolvenților ține un discurs Maximilian Cautiș.

Este timpul să fim vigilenți și să ne apărăm valorile. Această promoție a supraviețuit unei pandemii, unui război și unei greve. Având în vedere aceste obstacole, este clar că viitorul nu ne mai sperie.

 Trăiască elevii militari de pretudindeni! 


UPDATE 4

Este dezvelit panoul promoției curente de absolvenți. 

Promoția poartă numele de Promoția General Constantin Christescu 100. 

UPDATE 3

Ia cuvântul Adrian Ilie.

 Aș vrea să vă salut și să ne bucurăm de această zi minunată. Să vorbim despre trecut, prezent și viitor. 

Fiecare dintre elevii absolvenți trebuie să aleagă un drum.

Cu siguranță unii dintre voi veți deține funcții de conducere în cadrul Armatei Române.

Vă urez succes la examenul de admitere! 


UPDATE 2

Este dat în citire mesajul corpului profesoral pentru absolvenți.

Să treceți cu bine examenul care va desăvârși succesul vostru în mediul academic, este o parte din mesaj.


UPDATE 1

 Evenimentul debutează. Vin absolvenții


Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța organizează azi, 10 iunie, începând cu ora 10:00, cursul festiv al elevilor de clasa a XII-a.

Promoția 2019-2023 este cea de-a patra promoție de absolvenți, de la reînființarea instituției de învățământ militar preuniversitar din Constanța, în anul 2018, după o absență de 20 de ani din structura învățământului liceal militar. În urmă cu patru ani, la începutul clasei a IX-a au fost admiși 120 de elevi, dar au finalizat studiile militare liceale 112 elevi, dintre care 109 absolvenți (68 băieți și 41 fete).

Media cea mai mare de absolvire a promoției din acest an este 9,88 și a fost obținută de elevul Claudiu Cojocărașu, care se descrie ca fiind o persoană ambițioasă și perseverentă, care muncește din greu pentru a-și atinge scopurile. 

„Colegiul Național Militar mi-a oferit o mulțime de perspective noi asupra propriului viitor, un viitor care se îndreaptă către o carieră în Forțele Navale Române. Această decizie a fost luată pe baza experiențelor acumulate în cei patru ani de studiu. Toate excursiile, taberele și poveștile studenților Academiei Navale m-au determinat să aspir la gândul că aș putea deveni un bun navigator. Doresc să urmez, mai departe, noul program de studii Navigation, Hydrography and Naval Equipment de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, un program în limba engleză care, cu siguranță, mă va ajuta să mă dezvolt foarte mult, una din pasiunile mele fiind studiul acestei limbi de circulație internațională. Cu siguranță voi reuși să-mi îndeplinesc visul și cu siguranță voi deveni un bun marinar”, a declarat acesta. 

În cadrul cursului festiv, vor fi premiați elevii de clasa a XII-a cu rezultate deosebite la învățătură și se va dezveli panoul promoției „General Constantin Christescu - 100”.


Citește și: Elevii Colegiului Național Militar Constanța, premiați la concursul interdisciplinar de fizică și geografie „Ștefan Hepiteș” (FOTO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE VIDEO+TEXT Activitate la Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța cu ocazia Zilei Dobrogei (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Nov 2023 942

#Dobrogea145 Prof. dr. Adrian Ilie, director al Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza“ Constanța, mesaj de Ziua Dobrogei

16 Nov 2023 886

Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza" organizează sâmbătă, Ziua Porților Deschise

26 Sep 2023 654

Știri Constanța Colegiul Național Militar organizează recrutarea și selecția pentru posturi de soldați gradați profesioniști

15 Sep 2023 909

Înaintare în grad la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța (FOTO)

17 Aug 2023 594

Elena Urban, absolventa Colegiului Militar din Constanța, mesaj transmis cu ocazia absolvirii studiilor superioare ca șefă de promoție

03 Aug 2023 694

Învățământ Constanța Cine este șeful de promoție de la Colegiul „Alexandru Ioan Cuza” Constanța

08 Jul 2023 1395

LIVE VIDEO+TEXT Festivitate de absolvire pentru a doua promoție a Colegiului Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” de la reînființare (GALERIE FOTO+VIDEO)

15 Jun 2023 1582

Eveniment în Portul Militar Constanța Colegiul Naţional Militar organizează festivitatea de absolvire a studiilor liceale militare

12 Jun 2023 984

Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanța a primit titlul de Școală Europeană 2023-2026

27 May 2023 1087

Premiu special pentru Colegiul Militar Constanța la etapa națională a Olimpiadei de ,,Cultură și Spiritualitate Românească”!

17 May 2023 740

Elevii Colegiului Național Militar Constanța, premiați la concursul interdisciplinar de fizică și geografie „Ștefan Hepiteș” (FOTO)

15 May 2023 1068

Meciurile finale ale fazei județene a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal, nivel liceal, la Medgidia

26 Jan 2023 1319

LIVE VIDEO-TEXT Eveniment în onoarea zilei de 1 decembrie la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța (GALERIE FOTO +VIDEO)

28 Nov 2022 1761

Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța va organiza concursul de matematică „Viceamiral Vasile Urseanu”

23 Nov 2022 1945