Eroii de la ISU Constanța! Cine sunt salvatorii care au intervenit la accidentul feroviar! Un bărbat a fost salvat din mașina transformată în morman de fiare (GALERIE FOTO+VIDEO)

Foto: FacebookUn bărbat de 34 de ani, cadru militar la o unitate din județul Constanța a fost rănit ieri dimineață într-un grav accident feroviar între localitățile Ovidiu și Constanța. 

Imaginile surprinse la locul accidentului dezvăluie un peisaj șocant! Practic mașina bărbatului s-a transformat într-un morman de fiare. Este incredibil cum militarul a scăpat cu viață din acest accident. 

Acesta a fost internat în Spitalul Județean Constanța pentru investigații și tratament de specialitate. Conform cadrelor medicale, pacientul este conștient și cooperant. 

Autoturismul pe care îl conducea bărbatul a fost acroșat de locomotiva unui tren de marfă între stațiile Nazarcea și Năvodari, la trecerea la nivel cu calea ferată, semnalizată cu indicator rutier Crucea Sfântului Andrei, de la km 21+900.

Foto: facebook/MAIDe departe eroii zilei de ieri sunt salvatorii ISU Dobrogea care au intervenit la fața locului ai au contribuit la salvarea bărbatului de 34 de ani.

Misiunea a fost extrem de dificilă.

„Sosiți la locul intervenției, colegii au constatat că este vorba despre un accident produs între un autoturism și un tren. Șoferul din autoturism era încarcerat, fiind conștient, cooperant. Colegii au început să lucreze pentru extragerea acestuia, intervenția fiind una dificilă  din cauza faptului că accesul la persoana încarcerată a fost posibil doar cu ajutorul autoscării, pentru calarea acesteia fiind nevoie de blocarea circulației pe o bandă de mers. S-a lucrat la o înălțime de 9 metri, într-un spațiu limitat, fără loc suficient de manevre, fiind astfel îngreunată operațiunea de salvare“ - au precizta reprezentanții ISU Dobrogea.

Misiunea salvatorilor ISU Dobrogea a fost apreciată și de reprezentanții MAI care au postat pe pagina de Facebook un mesaj în care au lăudat modul de acțiuen al salvatorilor de la malul mării. 

„FANTASTICI au fost azi!
Absolut fantastici!
Cristian, Adrian, Sorin, Cristian Dănuț, Cătălin și Daniel!
Ei sunt o parte dintre salvatorii care, astăzi, au reușit una dintre cele mai grele descarcerări.
Un accident a avut loc în județul Constanța, când o mașină care a intrat în fața unui tren de marfă fără să se asigure a fost târâtă de locomotiva acestuia până pe un pod feroviar de peste șosea.
Când pompierii au ajuns la locul accidentului, au văzut că mașina era doar un morman de fiare.


Cu greu cineva ar fi crezut că epava fusese o mașină și mai ales că șoferul trăia!
Dar ei ,pompierii, au crezut și într-un timp record, au început operațiunea de salvare printr-un mod inedit.
-Blocați prima bandă de circulație! Întindem scara și îl salvăm așa. E singura șansă să-l scoatem în siguranță, a spus comandantul intervenției.

Preț de minute bune, echipajele de pompieri de la ISU Constanța au lucrat la o înălțime de 9 metri, într-un spațiu limitat, fără loc suficient de manevre.
Din fericire, victima a fost extrasă în siguranță, conștientă, cooperantă și transportată la Spitalul Județean Constanța.
Tuturor SALVATORILOR care ați acționat excepțional astăzi și ați readus un om la viață, VĂ MULȚUMIM!
Chiar sunteți EROI!“ - se arată în mesajul MAI

Citește și: 

Imagini șocante! Mașina implicată în accidentul feroviar din Constanța, un morman de fiare! Incredibil cum a scăpat cu viață militarul de 34 de ani (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.