Familie proiectata in copac

Grav accident de circulaţie, week-end-ul trecut, pe drumul judeţean DJ 226, în afara localităţii Corbu. Trei persoane, printre care două fetiţe, de opt şi nouă ani, au ajuns la spital, după ce autoturismul în care se aflau a fost proiectat într-un copac de pe marginea şoselei. Impactul s-a produs din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum.

Poliţiştii Serviciului Poliţiei Rutiere (SPR) spun că la volanul autoturismului implicat în accident, un Volvo înmatriculat CT 07 JAK, se afla Jan Pavel, de 47 ani, din Ovidiu. Soţia sa, Luminiţa Pavel, de 39 de ani, ocupa locul din dreapta, iar cele două fetiţe ale familiei, Andreea, de 8 ani, şi Mihaela, de 9 ani, se aflau pe bancheta din spate. Familia venea dinspre Corbu şi se îndrepta către Năvodari. Nu au apucat însă să ajungă, întrucât, la părăsirea localităţii Corbu, după ce a ieşit dintr-o curbă periculoasă, conducătorul auto a pierdut controlul direcţiei, a derapat pe şoseaua umedă şi a sfârşit într-un pom din decor. Impactul s-a soldat cu rănirea pasagerei de pe locul din dreapta şi a celor două fetiţe, din spate. Copila de opt ani s-a tăiat în cioburile parbrizului făcut ţăndări. Şoferul a scăpat cu doar câteva zgârieturi. De altfel, el fiind cel care a sunat, disperat, la 112, pentru a cere ajutorul unei ambulanţe. Cele trei rănite au fost transportate la Urgenţa Spitalului Clinic Judeţean Constanţa. Medicii le-au examinat şi au stabilit că leziunile suferite sunt, din fericire, uşoare. Pacienta de 39 de ani a fost diagnosticată cu un politraumatism prin accident rutier, cea de opt ani - traumatism carnio-facial şi multiple plăgi escoriate prin tăiere, iar cea de nouă ani - un traumatism cranio-cerebral prin accident rutier. Mama şi mezina familiei au rămas internate pentru a putea primi îngrijirile de care au nevoie, fetiţa de nouă ani beneficiind de tratament ambulatoriu. La locul accidentului, poliţiştii SPR l-au testat pe şofer cu aparatul Drager şi au stabilit că acesta nu s-a urcat băut la volan. Bărbatul este cercetat penal şi a rămas fără permisul de conducere. Cauza producerii impactului, după primele cercetări, este neadaptarea vitezei la condiţiile carosabilului umed. Poliţiştii de la Rutieră continuă ancheta pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul de circulaţie.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Șofer beat și fără permis implicat într-un accident rutier la Costinești. Conducea o mașină furată

28 Apr 2024 217

Autotren înmatriculat în Ucraina, răsturnat pe Autostrada A2 București Constanța! Traficul, blocat în zonă (GALERIE FOTO)

28 Apr 2024 452

Șocant! Accidentul mortal de la Sinoe, județul Constanța, surprins de camerele de supraveghere! (VIDEO)

28 Apr 2024 1926

„Dumnezeu să te odihnească în pace, drag prieten“ Cine este tânărul mort în accidentul de la Sinoe, județul Constanța? (VIDEO)

28 Apr 2024 2758

Accident mortal la Sinoe! Date oficiale de la IPJ Constanța! (VIDEO)

28 Apr 2024 727

UPDATE. Accident rutier cu victimă în Constanța! Primele informații

28 Apr 2024 623

Știri Constanța azi Accident mortal în Sinoe! Un tânăr de doar 21 de ani a murit după ce s-a răsturnat cu mașina (FOTO+VIDEO)

28 Apr 2024 4093

UPDATE Accident rutier în Medgidia, județul Constanța

27 Apr 2024 625

UPDATE Accident rutier în Năvodari, județul Constanța. Ambulanța a intervenit

27 Apr 2024 714

UPDATE Accident rutier cu persoana încarcerată în județul Tulcea. Un elicopter SMURD din județul Constanța intervine (FOTO+VIDEO)

27 Apr 2024 761

„Cu 2 MAI puțini“ – pelerinaj din Vama Veche spre locul tragediei de la 2 Mai! „Fie ca vocea noastră să fie ecoul luptei lor pentru dreptate“

27 Apr 2024 521

Prima intervenție Tânărul polițist Ștefan acționează prompt chiar și în timpul liber, la un accident în Costinești, județul Constanța!

27 Apr 2024 525

UPDATE Accident rutier în Constanța! O mașină cu numere de Tulcea s-a răsturnat (FOTO+VIDEO)

27 Apr 2024 1888

Accident rutier în Constanța! O mașină a intrat într-un stâlp (FOTO+VIDEO)

27 Apr 2024 1943

Județul Constanța Atenție, șoferi! Accident rutier pe DN 22, între localitățile Tariverde și Mihai Viteazul (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 1536