Femeie de 82 de ani atacată în propria casă de doi indivizi și violată! Suspecții, reținuți

La data de 14.12.2023, procurorii din cadrul Parchetului de lângă Judecătoria Mangalia au formulat propunerea de arestare preventivă față de inculpații:
  • Ş.V., în vârstă de 19 de ani, din orașul Negru Vodă, județul Constanța, aflat în stare de reținere pentru comiterea infracțiunilor prevăzute de art. 32 din Codul penal raportat la art. 233-234 alin. (1) lit. a), d), f) și g) din Codul penal, cu aplicarea art. 77 alin. (1), lit.a) și d) din Codul penal și art.218 (1) și (3) lit.f) din Codul penal cu aplicarea art. 77 alin. (1) lit. a), d) și e) din Codul penal, toate cu aplic.art.38 alin.1 C.pen. și
  • Ş.S., în vârstă de 28 de ani, din orașul Negru Vodă, județul Constanța, aflat în stare de reținere pentru comiterea infracțiunilor prevăzute de art. 32 din Codul penal raportat la art. 233-234 alin. (1) lit. a), d), f) și g) din Codul penai și art. 48 alin. (1) C.pen. raportat la art. 218 (1) și (3) lit. f) din Codul penal, toate cu aplic. art.41 alin.1 C.pen. și art.38 alin.(l) C.pen.,
Potrivit procurorilor, din probatoriul administrat în cauză a rezultat că la data de 28.11.2023, în jurul orei 18.00, cei doi inculpați au pătruns, prin efracție, în locuința persoanei vătămate H.A., în vârstă de 82 ani, situată în oraș Negru-Vodă, str. Liniștei, jud. Constanța, unde, prin amenințare cu o toporișca, precum și prin întrebuințarea de violențe, respectiv lovire și imobilizarea persoanei vătămate, i-au solicitat să scoată sumele de bani pe care le deținea în casă și totodată, prin întrebuințarea de acte de violență, Ş.V. a întreținut un raport sexual normal cu aceasta, împotriva voinței sale, persoana vătămată suferind leziuni traumatice care au necesitat 30-35 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

„Propunerea de arestare preventivă a fost admisă de instanța de judecată.
Precizăm că punerea în mișcare a acțiunii penale, reținerea și arestarea preventivă reprezintă etape și măsuri din cursul procesului penal, reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual adecvat de administrare a probatoriului, activități care nu pot, în nici o situație, să înfrângă principiul constituțional al prezumției de nevinovăție“ - au mai precizat procurorii.

Citește și: 

Tânără violată în Turda. Ororile unei nopți petrecute într-un gang

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.