Flagrant Afaceristul Viorel Dărăban, condamnat de Curtea Supremă

Afaceristul Viorel Dărăban, patronul firmei Euroarhive, a fost condamnat definitiv de magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României. Ieri, judecătorii Angela Dragne, Florentina Dragomir şi Luminiţa Zglimbea au decis ca Dărăban să primească 1,6 ani de închisoare cu suspendare condiţionată. Amintim că, potrivit ofiţerilor Direcţiei Generale Anticorupţie - Serviciul Judeţean Constanţa, Viorel Dărăban a fost prins în flagrant în timp ce primea suma de 500 de lei în schimbul eliberării unei adeverinţe necesare pentru completarea dosarului de pensionare. În fapt, conform anchetatorilor, denunţătoarea a luat legătura cu inculpatul pentru a-i elibera o adeverinţă care să ateste plata contribuţiilor sale către bugetul de stat în perioada lucrată la IAS Bărăganu, ale cărei arhive au fost preluate de către societatea bărbatului. Cu această ocazie, susţin ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie, Dărăban i-ar fi comunicat că eliberarea adeverinţei costă 500 de lei. Ulterior, continuă anchetatorii, femeia a depus un denunţ, iar Viorel Dărăban a fost prins în timp ce primea banii de la denunţătoare.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Oil Terminal SA, declarații de avere Marieta Elisabeta Stasi, director Dezvoltare, deține două apartamente și un autoturism (documente)

25 Dec 2017 4552

Oil Terminal SA, declarații de avere Nicu Ștefan, director Investiții și Siguranța Infrastructurii, are o colecție de tablouri și una de timbre (documente)

24 Dec 2017 3721

Oil Terminal, declaraţii de avere Directorul economic Adriana Frangu deţine cinci terenuri, două case şi nouă depozite bancare în lei şi valută (documente)

22 Dec 2017 5964

Oil Terminal, declaraţii de avere Directorul comercial Gabriel Daraban deţine două terenuri, două case și un apartament (documente)

21 Dec 2017 5543

Oil Terminal, declaraţii de avere Directorul general Viorel-Sorin Ciutureanu deţine o casă, un apartament şi un teren în Constanţa (documente)

20 Dec 2017 6721

Afaceristul Viorel Dărăban, condamnat pentru luare de mită

05 Jun 2014 2483