Fraţii Vasea vin la Curtea de Apel

vasea_-_fratii_Vasea_23.jpgMagistraţii Curţii de Apel vor analiza mâine recursul promovat de procurorii constănţeni împotriva deciziei Tribunalului Constanţa de a ridica interdicţia de a părăsi ţara fără încuviinţare pe care o aveau celebrii fraţi Miţu şi Traian Vasea, judecaţi din 2007 pentru tentativă de omor calificat.

Alături de fraţii Vasea, judecătorii au ridicat interdicţia şi pentru Victor Şerban, zis Gogu, individ deferit instanţei pentru aceleaşi infracţiuni, în urma scandalurilor de stradă care au terorizat Constanţa în anii 2006 - 2007 şi în care s-au ciocnit membrii găştilor rivale care îşi revendicau supremaţia în lumea underground. Săptămâna trecută, judecătorii Tribunalului, în completul prezidat de magistratul Teodor Viorel Gheorghe au admis cererea de revocare a interdicţiei de a părăsi ţara formulată de avocaţii fraţilor Vasea şi ai lui Gogu, astfel că, dacă recursul procurorilor va fi respins de Curtea de Apel, cei doi Vasea şi Gogu vor putea părăsi ţara după bunul plac.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Licitații publice Una dintre firmele familiei Vasea amenajează patinoarul din Parcul Teatrului „Oleg Danovski″ din Constanța (DOCUMENT)

10 Nov 2023 1340

Condamnat alături de fraţii Vasea „Împăratul Cristel“, liberat condiţionat

21 Oct 2014 7333

Traian Vasea, revocat din funcţia de administrator al MKP Tranzit SRL

08 Sep 2014 2305

Alături de Gogu și Cristel Frații Vasea au fost condamnați definitiv (document)

04 Jul 2014 13615