George Simion a ajuns la evenimentul de lansare a candidatului AUR pentru Primăria Constanța! (FOTO+VIDEO)

George Simion a ajuns la evenimentul de lansare a candidatului AUR pentru Primăria Constanța în jurul orei 15.00. 

Acesta a ajuns la eveniment prin zona digului, prin spatele scenei. 
 

Candidatul AUR pentru Primăria Constanța este Ovidiu Cupșa.

 Pe scena e și doamna Cupșa și copilașii. Aceștia îl prezintă pe Simion.
 
Constanța era mândria țării. Mergeam acasă și făceam compuneri despre  vacanța de vară și descriam Constanța noastră  frumoasă. Au trecut anii și măcar acele care alegorice se organizau la Constanța. Acum parcă suntem o pictură de Grigorescu, a mai rămas doar carul cu boi care conduc acest municipiu.

Candidatul AUR este un om care poate conduce orașul cum trebuie.
În politica din Constanța, altfel merg lucrurile. La Constanța vedem doar o priveliște dezolantă. Constanța este mică după cum este și România. Însă asta...doar până într-o zi! Avem nevoie să punem patrioți la cârma țării, a orașelor, a județelor noastre!- a punctat Simion prezent la Constanța. 
Alături de Ovidiu vom veni cu o viziune turistică pentru Constanța, cu o viziune de dezvoltare, cu proiectul unui oraș unde să vă fie drag să trăiți! Împreună construim, unindu-ne eforturile!- a mai punctat Simion. 

Iată ce spune Ovidiu Cupșa 

Mă simt extraordinar! Mă bucur că am gasit o echipă care sa ma susțină. Așa cum constănțenii știu, sunt decis de mult să candidez la Primăria Constanța.
Cupșa este convins că orașul merită o schimbare și e cazul ca anul 2024 să fie anul acestei schimbări. Cred că Constanța are nevoie de o schimbare.


E cazul ca anul 2024 să fie anul acestei schimbări. Sper ca toți constănțenii în acest an să se implice ca orașul lor să devină ceea ce merită: cel mai important oraș din România! Pentru că orașele port sunt cele mai dezvoltate, a precizat candidatul AUR. 

Discursul susținut de președintele AUR George Simion la Constanța 

„Eram mic, micuț și pentru noi, pentru toți românii, Constanța era perla, era mândria țării. Venea toată țara aici și rămânea impresionată. Mergeam acasă și făceam compuneri despre vacanța de vară și descriam atât de frumos Constanța noastră mare, Constanța noastră frumoasă.  Au trecut anii și, cât de cât, s-a găsit o soluție. Măcar acele care alegorice se organizau aici la Constanța.

Acum parcă suntem într-o pictură de Nicolae Grigorescu, și a mai rămas numai carul cu boi, care conduc acest județ și acest municipiu. 


Pe omul pe care AUR îl propune la Primăria Constanței, de mult voi, constănțenii trebuia să aveți dreptul să  îl găsiți pe buletinul de vot. Trebuia să aveți această șansă, să votați un om care a făcut ceva în viață și un om care poate conduce acest oraș cum trebuie.  Din păcate, politica românească este o mizerie, din păcate partidele vechi și obosite au alte criterii după care își aleg candidații la primărie, nu după meritocrație, nu după valoare și, din păcate, în Constanța, în politica din Constanța altfel merg lucrurile. Avem indivizi siniștri care aleg și candidații PSD-ului și candidații PNL-ului, ca să nu existe democrație, democrația să fie doar pe hârtie. 

Ar fi trebuit, în Constanța, să avem port turistic, ar fi trebuit să avem plajă, ar fi trebuit să vedem o istorie bogată. Nu vedem nimic din aceste lucruri. Vedem un oraș care este într-o continuă deconstrucție și este un șantier întreg. Vedem un oraș în care se surpă faleza. Vedem o priveliște dezolantă, uitați-vă în jur. Este frig, este urât, este cenușiu.

Constanța este mică, după cum este și România, însă asta doar până într-o zi.

Împreună, cu toți oamenii de valoare adunați aici, în spatele lui Ovidiu Cupșa, împreună cu fiecare dintre voi, așa cum vom da României o șansă și o speranță, un drum de mai bine, și un soare sus, pe cer, așa fiecare dintre voi trebuie să se bată pentru șansa României de mâine, pentru tineretul nostru de mâine, pentru viitorul nostru și România noastră. I-am văzut pe mai marii pesediști care au spus că își dau demisia dacă pierd alegerile europarlamentare. Primele alegeri le avem pe 9 iunie și cele mai importante. Sunt convins că AUR vor câștiga europarlamentare și îi vom trimite acasă și pe Ciolacu, și pe Grindeanu, și pe Dîncu, și pe Stroe. Avem nevoie de voi și avem nevoie să punem patrioți la cârma țării, să punem patrioți la cârma orașelor și județelor noastre. 

Domnule Murad, noi românii avem niște complexe de inferioritate și nu credem și nu vedem decât în momentul în care vine cineva din exterior să ne arate adevărul, vă rog ca în 2024 dvs să veniți în fața constănțenilor, așa cum venim astăzi cu primarul din Constanța, pe toată linia litoralului, cu candidați demni la toate primăriile județului, și pe linia litoralului de la Corbu până la Limanu, să renaștem litoralul românesc. Iar vouă, dragi constănțeni, căruia îi voi fi alături în tot mandatul său de primar, și în mandatele sale de primar, o să venim până în luna februarie cu o viziune turistică pentru Constanța, o viziune edilitară pentru Constanța, o viziune de dezvoltare pentru Constanța. Pe scurt, cu proiectul unui oraș în care să vă fie drag să trăiți, o Constanța mare, după cum și România trebuie să fie iarăși mare. Împreună construind, unindu-ne eforturile pentru ei și pentru viitor o să reușim. Așa să ne ajute Dumnezeu!”

 


Citește și:

LIVE VIDEO-TEXTEveniment în Portul Tomis. George Simion și AUR anunță candidatul la Primăria Constanța! (FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CS Medgidia Eric Crînguș, campion mondial la Kempo, proba Submission (GALERIE FOTO + VIDEO)

27 Apr 2024 291

Istoria Dobrogei Dinastia Alexandrescu - cap de afiș în cultura Constanței

26 Apr 2024 878

Sondaj INSCOP Intenţie vot alegeri locale

25 Apr 2024 596

LIVE VIDEO-TEXT Conferință AUR Constanța în care sunt dezbătute probleme de interes național și local (FOTO)

25 Apr 2024 589

CS Farul Constanța Halterofilii au urcat pe podium la Naționalele de juniori 2 (GALERIE FOTO)

25 Apr 2024 355

Liderul AUR, George Simion, tată de băiat! Soția sa a născut astăzi

24 Apr 2024 861

Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța- "Din trecut nu se trăiește, se învață!"

24 Apr 2024 369

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Ce planuri are pentru județul Constanța? (VIDEO)

24 Apr 2024 685

George Simion se retrage de la angajamentele publice. Iată motivul

24 Apr 2024 889

Palatul Copiilor Constanța Matei Silivestru, cinci medalii (trei de aur) la Campionatul Național, plus a treia performanță a competiției! (GALERIE FOTO)

23 Apr 2024 938

ZIUA LIVE Mohammad Murad, candidatul AUR la Consiliul Județean Constanța. Cum dorește să câștige cursa electorală?

23 Apr 2024 680

Polițistă din cadrul IPJ Constanța, medaliată cu aur la Campionatul național de tenis de masă al MAI

20 Apr 2024 635

AUR Constanța susține dezbaterea din cadrul turneului lui Aurelian Popa, care aduce în prim-plan discuții despre viitorul României în cadrul evenimentului „Stop Agenda 2030” (FOTO+VIDEO)

19 Apr 2024 638

Deputatul Focșa bifează deja al cincilea partid în mai puțin de un mandat!

18 Apr 2024 631

LIVE VIDEO-TEXT Probleme de interes național și local dezbătute de AUR filiala Constanța (FOTO)

18 Apr 2024 532