Hoarda PSD a lui Nicolae Matei l-a atacat pe primarul orasului Navodari

Euforie, injurii si molestari

Seful PSD Navodari, Nicolae Matei, a montat un circ gratuit si violent pe strazile localitatii, la scurt timp dupa ce televiziunile nationale au dat publicitatii rezultatele eronate ale exit-poll-urilor * Intr-un gest de maxima euforie, PSD-istii lui Matei au poluat fonic orasul cu claxoane de masini si sloganuri licentioase la adresa Aliantei D.A. si a candidatului acesteia la presedintie Traian Basescu * Primarul orasului, Tudorel Calapod, a intervenit pentru aplanarea situatiei, insa a fost molestat, lovit si injurat de consilierul PSD Matei si colegul sau de partid Ilie Coman * Politistii au aplicat amenzi grupului pestrit condus de Nicolae Matei, insa nu i-au supus pe scandalagii la testul de alcoolemie, desi existau suspiciuni ca o parte din acestia conduceau autoturismele in stare de ebrietate * Prezumtivul infractor Matei Nicolae a fost reclamat la Parchet si va fi chemat la bara intr-un proces de calomnie si insulta #

Euforic in urma unor rezultate iluzorii, liderul PSD Navodari, Nicolae Matei, a incercat sa-i administreze o corectie corporala primarului democrat al orasului, Tudorel Calapod. Imediat dupa ora 21.00, cand televiziunile nationale au anuntat rezultatele exit-poll-urilor, fostul candidat din partea PSD la Primaria Navodari, consilierul Nicolae Matei a refulat imbatat de niste rezultate eronate. Intregul scandal a inceput duminica seara. Convins ca partidul sau a castigat alegerile generale la un scor net superior celui obtinut de Alianta PNL-PD, Nicolae Matei a dat semnalul unei sarbatori ad-hoc pe strazile orasului. Aproximativ 10 masini in care au fost imbarcati consilierii social-democrati si alti membri ai filialei locale a partidului inca de guvernamant au strabatut strazile orasului intr-o larma asurzitoare produsa de claxoane si strigaturi. Martori oculari declara ca participantii la marsul lui Matei dadeau semne ca ar fi consumat bauturi alcoolice si scandau mascari si sloganuri licentioase la adresa Aliantei D.A., a candidatului Traian Basescu si a primarului Tudorel Calapod. Acesta din urma declara ca a auzit larma produsa de oamenii lui Matei din Primarie, iar dupa ce a aflat ce se intampla a plecat personal la Politie pentru a cere fortelor de ordine sa ia masurile de rigoare in astfel de cazuri. Aproximativ sapte politisti, treziti ca prin minune din inertia lor, au luat urma scandalagiilor PSD, i-au oprit la o intersectie si au notat numerele de inmatriculare ale celor zece masini. Primarul Calapod, care a luat parte la discutia dintre politisti si "manifestanti", spune ca Matei a avut o atitudine recalcitranta, a injurat fortele de ordine, dupa care l-a molestat pe primarul in exercitiu, reprosandu-i ca "i-a furat orasul". Calapod mai spune ca Matei l-a insultat birjareste, dupa care a parasit in tromba locul faptei, blagoslovindu-i pe politisti cu o dizertatie despre importanta sa ca personaj politic in economia vietii de zi cu zi. Durul social-democrat a mai dat o tura de oras, dupa care s-a oprit in fata sediului PSD, care intamplator se afla fata in fata cu Politia.

Prezumtivul infractor Matei Nicolae s-a bucurat degeaba

"Manifestatia" a continuat in fata PSD, mai ales dupa ce Tudorel Calapod si-a facut aparitia din sediul Politiei, unde discutase cu fortele de ordine. "Am traversat strada sa-i cer domnului Matei sa termine acel circ gratuit. Din Primarie au mai venit la fata locului si alte persoane, printre care viceprimarul. Cand m-am apropiat de grupul pestrit care tulbura ordinea publica, Matei si consilierul Coman Ilie au sarit asupra mea, m-au imbrancit si m-au insultat. Mai mult, Matei mi-a aplicat o lovitura la piciorul stang si lucrurile nu s-ar fi oprit aici daca persoanele de fata nu l-ar fi indepartat pe acesta, pentru a nu permite degenerarea situatiei", declara Tudorel Calapod. Potrivit acestuia, politistii au asistat pasivi la tot acest concurs de imprejurari, neindraznind probabil sa aplice legea in cazul nelegiuirii lui Matei si a consilierilor PSD care l-au acompaniat. Lipsa de reactie a politistilor a fost trecuta cu vederea si de catre biroul de presa al IPJ, care a precizat intr-un comunicat remis redactiei noastre, ca persoanele care au folosit agresiv mijloacele de semnalizare acustica ale autoturismelor personale pe mai multe strazi ale orasului au fost amendate contraventional pentru tulburarea linistii publice. Comunicatul mentioneaza faptul ca primarul localitatii a intervenit pentru aplanarea situatiei create, fiind injurat si amenintat cu acte de violenta de catre M. Nicolae. Acesta din urma a declarat, ieri, pentru un post local de televiziune, ca este un om serios si nu ar comite astfel de acte de violenta de care a fost acuzat. Tot ieri, Tudorel Calapod a depus plangere penala la Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta impotriva lui Matei, iar in zilele viitoare va depune si o cerere de chemare in judecata pentru infractiunile de calomnie si insulta. Prezumtivul infractor Matei Nicolae s-a bucurat degeaba, deoarece sondajele exit-poll au avut o eroare incredibila de aproximativ zece procente, potrivit datelor partiale oferite publicitatii de Biroul Electoral Central. In plus, chiar daca Uniunea Nationala PSD+PUR ar fi castigat net alegerile la nivel national, navodarenii si-au manifestat simpatia pentru Alianta D.A. si pentru candidatul acesteia, Traian Basescu. Astfel, in timp ce Adrian Nastase a obtinut la Navodari 4700 de voturi, Traian Basescu a fost votat de 6.300 de persoane, potrivit datelor partiale oferite de Biroul Electoral Judetean. Asa ca domnul Matei si-a incheiat ziua si infrant si amendat.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CERONAV a depus candidatura pentru un post în comitetul director al EDINNA

20 May 2024 254

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Apostol Andrei”, Constanța, angajează. Detalii

20 May 2024 284

Știri Constanța Corpul Maiștrilor Militari de Marină, la aniversarea 115! (GALERIE FOTO)

19 May 2024 399

Angajări Constanța Primăria Corbu angajează. Ești interesat?

18 May 2024 2448

Post vacant la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sfântul Apostol Andrei” Constanţa

18 May 2024 625

Angajări Constanța Serviciul Public de Gospodărie Comunală Techirghiol angajează șofer! Cine poate participa la concurs

18 May 2024 420

Autorizație de construire pentru o investiție la adăpostul pentru câinii fără stăpân din Constanța

17 May 2024 360

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța angajează asistent medical generalist. Iată ce trebuie să faci

17 May 2024 407

Angajări Constanța Post vacant la Liceul Tehnologic ”Dragomir Hurmuzescu” din Medgidia. Nu se solicită vechime!

17 May 2024 648

Școala Gimnazială „Ion Ghica”, Tortoman, județul Constanța, angajează. Detalii

15 May 2024 592

Muzeul Naţional de Istorie a României nu va organiza în acest an Noaptea Muzeelor

14 May 2024 513

IJJ Constanța Vino și tu în echipa Jandarmeriei! Sunt ultimele zile de înscrieri

11 May 2024 736

1878 -2024. Pe 9 iunie alegem cel de-al 55 primar al Constanței 14 candidați intră în competiția electorală pentru primărie. Iată ordinea pe buletinul de vot! (DOCUMENT)

08 May 2024 1573

Îți dorești să lucrezi la Pompieri? ISU Dobrogea caută să ocupe prin încadrare directă 12 posturi de execuție

06 May 2024 1607

Începând de azi Oportunitate de angajare în SRI – este vizat un post de ofițer operativ/analist

06 May 2024 1102