Hot de fier vechi impuscat de paznic la Mircea Voda

# Doi agenti ai firmei Save&Self, supravegheau un tren de marfa cand au surprins in apropierea vagoanelor, doua masini in care se aflau zece barbati suspecti ca au venit sa fure fier vechi * Magnetii au refuzat sa se legitimeze, au adresat injurii si au inceput sa arunce cu pietre in paznici * Unul dintre agenti a scos pistolul din dotare si a tras sapte focuri, gloantele ranindu-l in picior pe Eugen Puia, de 20 ani

Un "magnet" a fost ranit duminica seara de un agent de paza al unei firme particulare din Medgidia, in urma unei altercatii care a avut loc in zona tronsonului de cale ferata din localitatea Mircea Voda. Incidentul a avut loc in jurul orei 18.45, pe strada Garii din localitate. Nicolae Hamugiu si Cristian Nita, agenti ai firmei Save&Self supravegheau un tren de marfa cand au surprins in apropierea vagoanelor, doua masini marca Dacia 1310 in care se aflau zece barbati suspecti ca au venit sa fure fier vechi. Acestia au refuzat sa se legitimeze si au adresat injurii celor doi agenti, devenind agresivi. La un moment dat, unul dintre ocupantii autoturismelor Dacia a inceput sa arunce cu pietre in paznici, una dintre acestea lovindu-l in cap pe unul dintre agenti. Niculae Hamangiu si-a scos pistolul din dotare cu gloante de cauciuc si a tras un foc in plan vertical, de avertizare. Deoarece magnetii nu s-au potolit si continuau sa arunce cu bolovani si bete, acesta a ochit unul dintre ei si a tras sase cartuse, gloantele ranindu-l in picior pe Eugen Puia, de 20 ani. Tanarul a fost transportat de urgenta la Spitalul din Medgidia, unde a ramas sub supraveghere medicala desi viata nu i-a fost pusa in pericol, prezentand doar mai multe leziuni la picioare. Eugen Puia este recent eliberat din penitenciar, unde a executat o pedeapsa privativa de libertate pentru furt calificat. Din cercetarile politistilor care s-au deplasat la fata locului, nici cei care il insoteau pe tanar nu erau straini de furturile de fier vechi, fiind recidivisti. Ranitul a declarat ulterior oamenilor legii ca agentii au tras fara motiv in ei si nici nu i-au somat. In urma altercatiei, cele doua autoturisme proprietatea lui Eugen Puia si Constantin Soroceanu, de 32 ani, au fost avariate in proportie de 70% de agentii de paza. Seful Postului de Politie din Mircea Voda, agent sef Eugen Muscoi, ne-a declarat ca nici agentii si nici magnetii nu au depus plangeri penale, incheindu-se o intelegere intre ei cu privire la despagubirea masinilor. Oamenii legii au intocmit un dosar penal pe care urmeaza sa il prezinte procurorilor din cadrul Parchetului Medgidia, cercetarile fiind in derulare pentru a se stabili cu exactitate imprejurarile in care a avut loc conflictul.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Achiziții Constanța Primăria Mangalia a cumpărat dotări pentru bazinele de înot din cadrul proiectului „Înființare Bază Sportivă și reabilitare infrastructură rutieră” (DOCUMENTE)

08 May 2024 469

Comuna Castelu anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru amenajare parc și teren de sport

08 May 2024 583

Cine va ridica autovehiculele abandonate din municipiul Mangalia? (DOCUMENT)

07 May 2024 510

CS Victoria Cumpăna Gimnastele, peste 30 de medalii la „Chișinău Rhythmic Stars“. „Ne oferiți motive de mândrie cu fiecare participare!“ (GALERIE FOTO)

01 May 2024 882

Fotbal județul Constanța Unirea Topraisar - Avântul Comana, meci cu 11 goluri. Liga a 5-a, rezultate și clasamente

01 May 2024 1507

Constructorul Sălii Polivante, amendat de Garda de Mediu Constanța! (FOTO)

30 Apr 2024 398

Maarif Instituții Internaționale de Învățământ SA continuă demersurile pentru edificarea campusului școlar din orașul Ovidiu, județul Constanța

30 Apr 2024 447

Simona Halep, acționar la Farul Constanța? Iată ce a răspuns Stere Halep

28 Apr 2024 1875

Investiție de peste 140.000 de euro a companiilor Chimpex și AmeropaGrains Sală de sport, inaugurată la Școala Gimnazială nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța chiar de ziua unității școlare (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 679

Ședință CJC Au fost stabiliți câștigătorii proiectelor sportive care vor beneficia anul acesta de finanțări nerambursabile (DOCUMENT)

23 Apr 2024 1056

LIVE TEXT Companiile Chimpex și Ameropa Grains investesc în infrastructura școlară din Constanța. Sală de sport inaugurată la Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 980

Cumpărări directe Constanța Primăria Topraisar dotează sala de sport cu aparatură și echipamente specifice (DOCUMENT)

22 Apr 2024 661

Chimpex și Ameropa Grains - companii cu tradiție în proiecte destinate comunității Școala Gimnazială Nr. 30 „Gheorghe Țițeica” din Constanța are o nouă sală de sport, construită integral cu sprijinul grupului de companii AMEROPA

22 Apr 2024 826

Peste 15 milioane lei fără TVA Primăria Constanța încheie un nou acord-cadru pentru toaletarea copacilor şi a spaţiilor verzi din zona II a municipiului Constanța (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 695

Constanța Micii voleibaliști au jucat în amintirea lui Paul Cămui, la memorialul care-i poartă numele (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 971