Imagini impresionante surprinse la clubul din Costinești după incendierea gardului (VIDEO)

La data de 24  iulie a.c., polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, de un bărbat, de 36 de ani, cu privire la faptul că un bărbat, de 23 de ani, ar fi dat foc unei porțiuni din gardul care delimitează accesul în clubul pe care acesta îl administrează. 

Este vorba despre clubul Story din Costinești, iar în momentul incidentului mai multe persoane se aflau în local. 

În imaginile surprinse la scurt timp după provocarea incendiului se observă flăcări destul de mari care amenință să se extindă și la imobilul din apropiere. 

Potrivit IPJ Constanța, incendiul a fost lichidat în scurt timp, fără intervenția pompierilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea.
 

„În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, cercetările fiind continuate, de polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, în vederea luării măsurilor legale ce se impun“ - au precizta reprezentanții IPJ Constanța



Citește și: 

La un pas de tragedie! Un tânăr ar fi incendiat intenționat gardul unui club din Costinești unde se aflau mai multe persoane (VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.