În ultima zi a festivalului UNTOLD, Robbie Williams a îngenuncheat în fața publicului. El a cântat în duet cu tatăl său

 
Ultima zi a festivalului UNTOLD a fost una care a depășit așteptările tuturor participanților de la ediția aniversară din acest an. Peste 97.000 de oameni au trecut pragul tărâmului magic UNTOLD, în a patra zi a festivalului.

Unul dintre cei mai așteptați artiști ai acestei ediții a fost cântărețul britanic, Robbie Williams. Super-starul le-a oferit zecilor de mii de fani un show live incredibil, iar timp de mai bine de o oră și jumătate i-a purtat prin hituri atât de cunoscute tuturor. Producția a fost una impresionantă, cu zeci de instrumentiști, dansatori, backing-vocals, costume și decorațiuni.

Una din surprizele serii a fost momentul când Robbie Williams l-a invitat pe scenă pe tatăl, alături de care a interpretat o melodie. Profund impresionat de publicul festivalului, artistul britanic, a îngenunchiat pe scenă, mulțumind oamenilor prezenți, pentru energia transmisă.

La finele show-ului, fanii nu s-au putut despărții de artist și i-au aclamat numele minute în șir, așa că artistul a revenit pe scenă și a mai interpretat legendara  “My Way”, a lui Frank Sinatra.  

Pe scena principală a festivalului au urcat Kungs, Tinie Tempah, Nicky Romero, David Guetta și Martin Garrix. Dj-ul francez, David Guetta a revenit la Cluj-Napoca, după ce a fost prezent la prima ediție a festivalului UNTOLD. Artistul s-a declarat impresionat de ceea ce a devenit UNTOLD, în doar 5 ani.

„UNTOLD este incredibil ce ai devenit față de acum 4 ani când te-am văzut prima dată. România, ești impresionantă și te iubesc!”, a declarat pe scenă, David Guetta. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Festivalul NEVERSEA este nominalizat la categoria Best Major Festival la European Festival Awards

25 Nov 2019 2784

Ziua 2 la UNTOLD. Armin van Buuren, unul dintre cei mai așteptați artiști din acest an (galerie foto)

03 Aug 2019 2578

Artiști de renume vor urca pe scena Untold la ediția aniversară din acest an. Lista primilor artiști care au confirmat participarea la festival (video)

21 Feb 2019 3590

Mii de abonamente pentru Untold 2019 scoase la vânzare. Abonamentele s-au vândut în câteva minute

20 Nov 2018 1573

Începând din sezonul fotbalistic 2018 -2019, Untold devine sponsor oficial al echipei de fotbal FC Universitatea Cluj

25 Jul 2018 2344