Incendiu la o casă din județul Vaslui! Care este cauza (FOTO)

Sursă foto: ISU Vaslui
  • Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui au fost solicitați să intervină pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Dănești, comuna Dănești. 

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui au fost solicitați să intervină pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Dănești, comuna Dănești. Pompierii s-au deplasat cu două autospeciale de stingere cu apă și o ambulanță SMURD tip B2 (echipaj de prim ajutor), transmite un comunicat din partea ISU Vaslui.

La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la aproximativ două treimi din locuință și exista pericolul de propagare la întregul imobil, precum și la o anexă gospodărească. În incendiu au fost rănite două persoane, proprietarul locuinței și fiul acestuia. Întrucât era nevoie de intervenția a încă unui echipaj de prim ajutor, la fața locului a fost deplasată și o ambulanță aparținând SAJ Vaslui. 

Victimele au fost salvate și evaluate, primind primul ajutor în interiorul ambulanțelor. Ulterior cei doi bărbați (unul cu vârstă de 90 ani, iar celălalt în vârstă de 60 ani) au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, aceștia fiind diagnosticați cu arsuri de gradele I și II la nivelul feței, gâtului, toracelui și membrelor superioare. Bărbatul în vârstă de 60 ani era suspect și de arsuri la nivelul căilor respiratorii. 

Pompierii militari au lichidat incendiul fără a întâmpina probleme deosebite. 

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost focul deschis în spațiu închis (bărbatul în vârstă de 90 ani a aprins o lumânare, pe care, mai apoi, a scăpat-o jos), a încheiat sursa citată.


Citește și:
Descoperire macabră la Eforie Nord: Un nou-născut găsit mort în zona Steaua de Mare (FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.