UPDATE Incident violent în parcul Tăbăcărie din Constanța! Un bărbat a fost înjunghiat (GALERIE FOTO)

Foto: IPJ TulceaUn individ, de 36 de ani, cunoscut cu antecedente penale, a înjunghiat un bărbat în parcul Tabacarie din municipiul Constanța.

Agresiunea a avut loc astăzi în jurul orei 16.45.

Martorii au sunat la 112, iar polițiștii s-au mobilizat rapid și, în urma indiciilor oferite de oamenii din zonă, au reușit sa îl identifice. 

Agresorul a fost prins pe Bulevardul Mamaia la ora 17.30.

Este vorba de un om al străzii în vârstă de 36 de ani, extrem de violent, recidivist care frecventează mai ales zonele Bulevardul Mamaia și Tic Tac, aflat în atenția polițiștilor Secțiilor 1  și 2. 

Suspectul a fost dus la Secția 1 pentru audieri.

Din primele informații victima, de 37 de ani a fost înjunghiată în gât, torace și abdomen. Medicii au stabilit că viața i-a fost pusă în pericol. 

UPDATE: 

Potrivit IPJ Constanța, la data 1 octombrie a.c., în jurul orei 15.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 1 Poliție au fost sesizați cu privire la faptul că, în Satul de Vacanță, a avut loc un conflict între două persoane.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 37 de ani, ar fi fost agresat fizic de o persoană necunoscută, care a părăsit locul faptei. 


La scurt timp, persoana bănuită a fost identificată și depistată pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța, fiind vorba de un bărbat, de 36 de ani.

În acest caz, cercetările continuă în vederea stabilii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului.


Citește și: 

Bărbat înjunghiat de propriul frate în localitatea Cernica din Ilfov. Polițiștii au deschis o anchetă

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.