Infracțiune la Iași O femeie a încercat să intre în țară cu o mașină furată din Italia

Foto cu rol ilustrativ.
  • La granița din județul Iași a fost descoperit un autoturism marca Audi Q5 Sportback furat, în valoare de 200.000 de lei.
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi au anunțat, printr-un comunicat de presă, că în perioada desfăşurării unei acţiuni specifice în zona de competenţă, au descoperit şi indisponibilizat un autoturism care figura în bazele de date ca fiind furat, alertă introdusă de către autorităţile din Italia în urmă cu doar câteva zile.
 
În data de 18 iulie, în jurul orei 12:30, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice au descoperit, în zona de competenţă, un autoturism marca Audi Q5 Sportback, an de fabricaţie 2021, aparţinând unui ieşence, în vârstă de 55 de ani.
 
Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a maşinii, s-au efectuat verificări suplimentare, constatând că aceasta figurează în bazele de date ca fiind furată din Italia din data de 14 iulie.

În legătură cu cele constatate femeia a declarat că a achiziţionat autoturismul de la o societate de profil, în luna iunie a acestui an şi nu are cunoştinţă că ar fi semanlat furat sau implicat în vreun litigiu, a mai precizat sursa citată.
 
În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de aproximativ 200.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Citește și:

Multiple tragedii au loc zilnic din lipsă de răspundere! Patru oameni s-au înecat la scăldat

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Un tânăr a fost reţinut în forţă de poliţişti. Este acuzat de 4 infracţiuni!

06 Oct 2022 1167