Interlopii cu nunceakuri vor sa fie iar liberi

Ajunsi in instanta, fratii Boca, agresorii de la barul Rovas, care au dat o reprezentatie cu nunceakuri demna de toata admiratia lumii interlope, cer sa se refaca urmarirea penala in cazul lor. Mai mult, cei doi cer sa fie lasati din nou in libertate, desi au incalcat dispozitiile eliberarii pe cautiune.

Neculae Boca, Gabriel Costel Boca si Nicusor Claudiu Vlaescu au invocat, prin aparatorul lor, exceptia nulitatii actelor de urmarire penala efectuate in dosarul lor. Pe cale de consecinta, ei solicita trimiterea cauzei inapoi la procuror. Cei trei sunt cercetati pentru ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea linistii si ordinii publice, loviri sau alte violente si vatamare corporala. Fratii au fost eliberati pe cautiune, in luna februarie, dar in iunie, instanta a decis revocarea acestei masuri, dat fiind faptul ca Neculae si Costel nu au respectat indatoririle pe care le presupunea cautiunea. Cei doi au aterizat inapoi in arest pe 6 iunie, iar judecatorii au dispus emiterea de urgenta a unui mandat de arestare preventiva, pe o perioada de 30 de zile. Judecatoria Constanta a pus in discutie, ieri, masura arestarii preventive a celor doi frati. In mod ironic, apararea a afirmat ca temeiurile care au dus la luarea acestei masuri nu mai exista si ca mentinerea arestului preventiv nu ar mai avea nicio influenta asupra bunei desfasurari a procesului penal. In replica, procurorul a afirmat ca acestia nu pot fi eliberati, din moment ce au la activ o actiune clara, in care au incalcat conditiile de eliberare. Totusi, apararea nu s-a lasat mai prejos si a afirmat ca inculpatii si-au constientizat vina si ca ar fi o injustitie pentru ei sa nu beneficieze de posibilitatea de a li se inlocui masura arestarii preventive cu aceea de a nu parasi localitatea. Aparatorul l-a dat exemplu de buna credinta pe Claudiu Vlaescu, cel de-al treilea inculpat, care se afla inca in libertate. Judecatorii au ramas in pronuntare asupra acestor solicitari si au stabilit o noua infatisare pentru 10 iulie. Cei trei sunt cercetati, dupa ce, la sfarsitul lunii ianuarie, au fost protagonistii unui scandal cu nunceakuri, petrecut in barul Rovas, de pe Bd. Aurel Vlaicu, in cartierul CET. Victimele s-au ales cu numeroase traumatisme la nivelul bratelor si al fetei, iar una dintre ele a ramas internata. Dupa cateva luni, prin mai, fratii Boca se pare ca au fost chemati in ajutor de Antoaneta Mandrescu, fosta primarita din Comana. Inarmati cu bate, sabii si topoare, cei doi s-au urcat, impreuna cu niste prieteni, intr-un Nissan si s-au deplasat la fata locului. Fostul edil avea neplaceri cu mai multi barbati, in urma unui accident rutier minor, in care au fost implicate masinile celor doua parti. La sosirea DIAS-ului, primarita a negat orice legatura cu fratii Boca.

Scris de: {autor}Cecilia ZAREA{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Accident rutier în Medgidia, județul Constanța

27 Apr 2024 376

UPDATE Accident rutier în Năvodari, județul Constanța. Ambulanța a intervenit

27 Apr 2024 458

UPDATE Accident rutier cu persoana încarcerată în județul Tulcea. Un elicopter SMURD din județul Constanța intervine (FOTO+VIDEO)

27 Apr 2024 522

„Cu 2 MAI puțini“ – pelerinaj din Vama Veche spre locul tragediei de la 2 Mai! „Fie ca vocea noastră să fie ecoul luptei lor pentru dreptate“

27 Apr 2024 369

Prima intervenție Tânărul polițist Ștefan acționează prompt chiar și în timpul liber, la un accident în Costinești, județul Constanța!

27 Apr 2024 423

UPDATE Accident rutier în Constanța! O mașină cu numere de Tulcea s-a răsturnat (FOTO+VIDEO)

27 Apr 2024 1575

Accident rutier în Constanța! O mașină a intrat într-un stâlp (FOTO+VIDEO)

27 Apr 2024 1684

Județul Constanța Atenție, șoferi! Accident rutier pe DN 22, între localitățile Tariverde și Mihai Viteazul (GALERIE FOTO)

26 Apr 2024 1467

Trafic îngreunat pe Autostrada A2 București - Constanța!

25 Apr 2024 539

Curtea de Apel Constanța, motivare importantă în cazul tragediei de la 2 Mai! „Nu rezultă suspiciuni care ar putea pune sub semnul îndoielii imparțialitatea şi obiectivitatea judecătorilor de la Mangalia“

25 Apr 2024 1685

IGPR InfotraficTrafic îngreunat pe centura București

25 Apr 2024 249

Un copil a fost lovit de mașină în municipiul Constanța

25 Apr 2024 702

Accident rutier la ieșirea din Gălbiori, județul Constanța. Un tir încărcat cu piatră s-a răsturnat!(Galerie FOTO)

25 Apr 2024 716

Accident rutier în stațiunea Mamaia! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

24 Apr 2024 645

Motivare CSM Consiliul Superior al Magistraturii respinge cererea de suspendare din magistratură a judecătoarei Popoviciu Ioana Ancuța (MINUTA)

24 Apr 2024 847