IPJ Prahova O femeie din Ploiești a murit după ce s-a aruncat de la etajul 4

Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 2 august, în jurul orei 10,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că o femeie s-ar fi aruncat de la etajul 4 al unei unităţi medicale din municipiul Ploieşti.
 
La data de 2 august, în jurul orei 10,00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că o femeie s-ar fi aruncat de la etajul 4 al unei unităţi medicale din municipiul Ploieşti, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Prahova.
 
În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, constatând faptul că aspectele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 55 de ani, din Păuleşti, care a fost declarată decedată de personalul medical. Din primele verificări efectuate de poliţişti, nu rezultă indicii de săvârşire a vreunei infracţiuni cu intenţie.
 
A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, a încheiat sursa citată.


Citește și:

IPJ Argeș: Un bărbat agresiv a provocat leziuni unei politiste

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.