Jandarmii acuzati ca au batut un elev au fost dati afara din serviciu

Procurorii din cadrul Parchetului Militar Constanta au finalizat cercetarile in dosarul in care jandarmii Adrian Evdochim si George Preda erau acuzati ca un elev de clasa a X-a de la Liceul Agricol Palas a ajuns la Spitalul Clinic de Urgenta din Constanta dupa ce a fost agresat de catre acestia. In urma cercetarilor efectuate in dosarul respectiv, procurorii militari au aplicat celor doi jandarmi cate o amenda administrativa in valoare de trei milioane de lei. De asemenea, prin decizia responsabililor din Jandarmerie, lui Evdochim si Preda le-au fost desfacute contractele de munca. In cursul lunii februarie, echipa de ordine si siguranta publica aflata in serviciul de patrulare in zona Grupului Scolar Agricol Palas a fost sesizata de mama unei eleve ca fiica sa, Doinita Cranciuc, eleva la acel liceu, a fost lovita cu pumnul in fata de un coleg de la o alta clasa, solicitand identificarea acestuia si aplicarea masurilor legale. La terminarea orelor de curs, patrula de jandarmi a trecut la identificarea elevului, care a fost recunoscut in persoana lui Mihai Mardarof, de 17 ani din localitatea Valu lui Traian. Lucrurile au luat o intorsatura destul de grava in momentul in care jandarmii l-au identificat pe adolescent dintr-un grup de elevi. Minorul sustine ca a fost luat cu forta si tarat intr-o ghereta a Unitatii din Palas, unde a fost batut. La scurt timp, acesta a ajuns pe patul Spitalului Clinic de Urgenta, fiind internat cu diagnosticul de traumatism la cap si fractura la piciorul drept. In alta ordine de idei, potrivit martorilor de la fata locului, in momentul in care tanarul a fost identificat din grup, acesta a devenit foarte violent si a lovit jandarmii, incercand sa fuga. In apararea elevului au mai venit si alti colegi, respectiv Georgian Bercuta, in varsta de 17 ani, din Constanta care a incercat sa-l scape pe Mardarof. La numai cateva minute, in urma unui telefon primit de la fiul sau, la fata locului a ajuns si tatal lui Bercuta. Scandalul a luat amploare,unul dintre cei doi jandarmi avand capul spart, iar celalalt buza sparta.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

x

05 Apr, 2011 18:11

cine ia pus sa se bage dak nu au avut ce face asa le trb.oricum sunt de vina pt k nu asa se procedeaza

kgula

15 Nov, 2010 12:39

asa le trebuie :)) la jandarmi

Articole asemanatoare

Armonia Hospital Constanța revine acasă cu caravan „Da, Pot!”

20 May 2024 302

Fotbaliștii de la Farul Constanța au intrat în vacanță. Primul amical din pregătirea de vară, stabilit

20 May 2024 758

Echipa Universității Ovidius din Constanța a cucerit titlul de vicecampioană la Campionatul Național Universitar de Volei pe Plajă (FOTO)

20 May 2024 285

Handbal CSM Constanța, medalie de argint în Cupa României. „Și-a respectat blazonul și a dat totul pe teren“ (GALERIE FOTO)

19 May 2024 562

Rugby CSM Constanța a urcat pe locul doi în DNS, după victoria cu punct bonus cu CSM Galați (GALERIE FOTO)

19 May 2024 456

UPDATE. Rugby Echipa Under-16 de la Tomitanii Constanța a jucat pentru locul trei pe țară. „Din nou în careul de ași!“

19 May 2024 619

Handbal CSM Constanța s-a calificat în finala Cupei României (GALERIE FOTO)

18 May 2024 656

Fotbal Campioanele de la Farul Constanța au dansat și au cântat la vestiare pe melodia „Made in Romania“ (VIDEO)

18 May 2024 795

LIVE TEXT. Sărbătoare pe litoral Fotbalistele de la Farul Constanța au primit trofeul de campioane (GALERIE FOTO+VIDEO)

18 May 2024 916

Superliga 2023/2024. CFR Cluj - Farul Constanța Hagi - „Mergem cu convingere și curaj, pentru a încerca să câștigăm“ (VIDEO)

17 May 2024 2571

Cu prilejul Jocurilor Olimpice Loteria Română lansează lozul TEAM ROMANIA

16 May 2024 405

Farul Constanța Spectacol pirotehnic la festivitatea de premiere a campioanelor României. Cine participă de la FRF

16 May 2024 632

Farul Constanța Under-18 a pierdut finala Cupei de Tineret, dar vrea să-și ia revanșa în finala Ligii de Tineret (GALERIE FOTO)

16 May 2024 668

Festivitate la baza Academiei Hagi Fotbalistele de la Farul Constanța primesc trofeul, medaliile și tricourile cuvenite campioanelor (GALERIE FOTO + VIDEO)

15 May 2024 962

ZIUA Electorală Ioan Alexandru Picu, despre proiecte ambițioase pentru atragerea investitorilor și revitalizarea Palatului Copiilor (VIDEO)

15 May 2024 971