Jandarmii din Giurgiu oferă ajutor unui cetățean spaniol aflat în dificultate (VIDEO)


Un cetăţean spaniol, în vârstă de 45 de ani, care căzuse în mijlocul unui bulevard din municipiul Giurgiu, a fost transportat la spital după ce a fost observat de doi jandarmi, care mergeau la serviciu.


Iată postarea de pe pagina de socializare a IJJ Giurgiu: 

Cetățean spaniol căzut pe șosea ajutat de jandarmii giurgiuveni

În această dimineață, în jurul orei 06:30, colegii noștri, plutonier Coporan Andrei și plutonier Macovei Ovidiu, în timp ce se deplasau spre unitate pentru a intra în serviciu, au intervenit pentru a ajuta un bărbat căzut pe mijlocul carosabilului, pe bulevardul CFR, din municipiul Giurgiu.

Colegii noștri au oprit imediat și au mers să vadă despre ce este vorba. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 45 de ani, prezenta probleme de sănătate vizibile, iar din cauza frigului nu se putea deplasa.

Colegii noștri l-au ridicat și l-au așezat într-o zonă sigură, pe trotuar, unde Ovidiu l-a acoperit cu haina lui pentru a se încălzi, iar Andrei a solicitat sprijin medical specializat prin apel 112.

Încercând să-l liniștească și să afle ce s-a întâmplat, colegii noștri și-au dat seama că bărbatul este de naționalitate spaniolă, fapt confirmat și de un alt bărbat care se afla în trecere și îl cunoștea pe cel care avea nevoie de ajutor.

Ulterior, bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

De fiecare dată când întâmpină astfel de situații, colegii noștri intervin prompt pentru a oferi ajutor semenilor noștri.

Jandarmii giurgiuveni la datorie!- se arată în conținutul postării. 


 

foto-video: IJJ Giurgiu 


Citește și:

SpaniaPeste 100 de persoane suspectate că produc sau distribuie imagini cu pornografie infantilă, arestate

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.