Jenică Emilian Pârvu, noul şef „plin“ al BCCO Constanţa



Comisarul-şef de poliţie Jenică Emilian Pârvu a fost desemnat câştigătorul concursului organizat pentru ocuparea funcţiei de şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Constanţa.

Fostul comandant al Poliţiei municipiului Constanţa şi al Secţiei 1 Poliţie, comisarul-şef Pârvu, a fost singurul participant. Amintim că Jenică Emilian Pârvu a câştigat, pe data de 28 iulie 2010, şefia Poliţiei municipiului Constanţa. Începând cu data de 26 februarie 2014, prin dispoziţie a inspectorului general al IGPR, comisarul-şef a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile funcţiei de şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa.

În locul lui Mototolea

De menţionat că, până pe 26 februarie, comanda BCCO a fost asigurată, pentru câteva luni, de comisarul-şef Cornel Georgian Mototolea, din Galaţi, fostul şef al Serviciului Zonal de Informaţii şi Protecţie Internă. Comisarul-şef Mototolea l-a înlocuit pe comisarul-şef Aurelian Pavel, destituit, anul trecut, din funcţie, ca urmare a unor verificări efectuate la BCCO Constanţa de Corpul de Control al ministrului Afacerilor Interne.

Absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“

Jenică Emilian Pârvu este absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza“, promoţia 1994, licenţiat în Ştiinţe Juridice. De la absolvire şi până în prezent, şi-a desfăşurat activitatea în cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa. Primii zece ani i-a petrecut în cadrul Biroului Investigaţii Criminale, apoi ca adjunct al Secţiei 1 de Poliţie şi, ulterior, ca şef al secţiei. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Jenică Emilian Pârvu a câştigat şefia BCCO Constanţa

07 Aug 2014 2066