UPDATE Motocicletă implicată într-un accident, între Costineşti şi 23 August. O victimă

Un accident a avut loc în urmă cu puţin timp, între Costineşti şi 23 August, în zona groapei de gunoi.

Potrivit apelantului, care a sunat la telefonul de urgenţă 112, în evenimentul rutier a fost implicată o motocicletă.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a motociclistului.

UPDATE: Ce spune IPJ Constanţa despre producerea accidentului

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanţa, un tractor cu o cisternă a intrat în coliziune cu motocicleta condusă regulamentar.

Șoferul tractorului a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanţa.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Catalin

07 Nov, 2019 16:55

Sunt motociclistul implicat in acel accident. Deplasandu-ma in data de 15.10.019 orele 15:40 pe drumul european E87 pe sensul de mers spre Mangalia intre Costinesti si 23 August in dreptul gropii de gunoi am fost surprins sa vad cum in fata mea un tractor cu o remorca conduse de un sofer foarte beat(0,50 mg/l alcool pur in aerul expirat) se pun de-a curmezisul Acestea au iesit fara ca soferul sa se asigure din padure din partea dreapta , a taiat cele 2 benzi de circultie de pe contrasens, linia dubla continua, cele 2 benzi din directia mea de deplasare, soferul incadardu-se direct pe banda 1 inchizandu-mi unghiul si sansa de a trece si a evita impactul Dupa impact tractorul si remorca au fost mutate de 2 ori de la locul accidentului incercand musamalizarea cazului de catre soferi si conducerea fermei de care apartinea utilajul.. Am fost preluat de o ambulanta Smurd si transportat la Spitalul Municipal Mangalia Sectia Primiri Urgente, Datorita starii foarte grave de sanatate rezultate in urma accidentului: insuficienta respiratorie si multiple traumatisme interne, am fost preluat de elicopterul Smurd si dus de urgentaa la Spitalul Judetean Constanta. Dupa efectuarea investigatiilor am fost bagat de urgenta in sala de operatie unde am fost intubat in plamanul drept pentru a putea respira existand riscul unui stop cardio respirator iminent. In urma accidentului au rezultat urmatorul diagnostic: pneumotorax(mortal in majoritatea cazurilor), contuzii plaman drept, 9 coaste fracturate(7 pe partea dreapta dintre care 2 fracturate atat anterior si posterior cu deplasare in cutia toracica, 2 coaste pe partea sanga), 2 vertebre fracturate( L4,L11), fractura de platou tibial piciorul stang. Perioada totala estimata de doctori doar pentru sudarea oaselor fracturate, este de cca.8 saptamani, urmata apoi de alte inveatigatii in ceea ce priveste plamanul afectat in momentul de fata respirand cu foarte mare dificultate. La 3 zile de la producerea accidentului am sunat la Serviciul Accidente Rutiere al Inspectoratului Judetean de Politie Constanta solicitand cand inca eram in internat in Spitalul Judetean Constanta sa vina un domn politai ptr a da o declaratie cu privire la cele intamplate .Raspunsul a fost;” aveti timp sa dati declaratie in termen de 90 de zile”. Intrebarea mea este : daca eu decedam ulterior sau nu voi putea fi in stare sa ma deplasez nici dupa aceste 90 de zile ce se va intampla cu acest caz? Se va clasa ca si cand nimic nu s-a in

Articole asemanatoare

Oficial de la IPJ Constanța despre accidentul dintre localitățile Stupina și Crucea. Un bărbat de 59 de ani a murit (GALERIE FOTO+VIDEO)

18 Mar 2024 923

UPDATE. Județul Constanța Accident rutier pe DN2A între localitățile Stupina și Crucea. O persoană a decedat(GALERIE FOTO+VIDEO)

18 Mar 2024 2755

Cunoscutul bancher Gheţea Radu Graţian, trimis în judecată, la Constanța, pentru ucidere din culpă! (VIDEO)

18 Mar 2024 1008

Accident rutier cu victimă în zona Sala Sporturilor din Constanța!

18 Mar 2024 719

Știri Constanța azi O mașină s-a răsturnat la Cumpăna! (FOTO+VIDEO)

18 Mar 2024 1164

Accident rutier cu victimă pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța! Implicate un autoturism și un autotren (FOTO+VIDEO)

18 Mar 2024 1145

Înalta Curte a admis în principiu cererea de recurs în casaţie formulată de Mario Iorgulescu, fiul lui Gino Iorgulescu, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal!

18 Mar 2024 482

Accident rutier în Constanța! Două mașini implicate (FOTO+VIDEO)

18 Mar 2024 1554

UPDATE Accident rutier, în municipiul Constanța, lângă Zodiac! O victimă este implicată (GALERIE FOTO+VIDEO)

17 Mar 2024 2050

UPDATE O persoană a rămas încarcerată în urma unui accident rutier între Castelu și Medgidia, județul Constanța (FOTO)

17 Mar 2024 1682

UPDATE Accident rutier mortal pe autostrada A 2 București-Constanța!

16 Mar 2024 1223

UPDATE Accident rutier în parcarea Kaufland, municipiul Constanța. Ambulanța a intervenit

16 Mar 2024 1125

Victima a fost transportată la spital Un motociclist implicat într-un accident rutier, în Medgidia, județul Constanța. Pompierii au intervenit

16 Mar 2024 660

În județul Vaslui Patru tineri au fost grav răniţi, după ce au intrat cu mașina într-un cap de pod. Unul din ei este în comă, iar altul a suferit o amputație

16 Mar 2024 391

Accident cu doi morți aproape de Mangalia, în 2018! Sentință definitivă la Curtea de Apel Constanța

15 Mar 2024 852