Județul Constanța Razie de amploare în sudul litoralului! Au fost aplicate mai multe amenzi (GALERIE FOTO)

Sursa galeriei foto: IPJ ConstanțaLa data de 10 iunie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier și  Poliției municipiului Mangalia – Biroul Rutier, precum și polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere București au desfășurat o acțiune pentru prevenirea accidentelor de circulație, prin depistarea și sancționarea conducătorilor auto aflați sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.
 
potrivit unui comunicat al IPJ Constanța, acțiunea s-a desfășurat pe D.N. 39, în zonele și pe tronsoanele de drum cu risc rutier ridicat.
 

„În urma activităților desfășurate, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 6.000 de lei.
 
De asemenea, a fost reținut în vederea suspendării 1 permis de conducere și au fost retrase 3 certificate de înmatriculare.
 
Totodată, au fost constatate 3 infracțiuni la regimul circulației rutiere“ - au mai precizta reprezentanții IPJ Constanța.

 
Exemple:
 
La data de 10 iunie a.c., în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere București au identificat un bărbat, de 32 de ani, care a condus un autoturism, pe D.N. 39, în satul 2 Mai, fiind sub influența substanțelor psihoactive.
 
Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină și canabis.
 
Ulterior, a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.
 

La data de 10 iunie a.c., în jurul orei 16.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Portului din satul 2 Mai, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice pentru perioada în curs.
 
La data de 10 iunie a.c., în jurul orei 20.35, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere București au identificat un bărbat, de 27 de ani, care a condus un autoturism, pe D.C. 6, în stațiunea Constinești, fiind sub influența substanțelor psihoactive.

 
Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la amfetamină.
 
Ulterior, a fost condus la spital, în vederea prelevării de mostre biologice, pentru stabilirea prezenței substanțelor psihoactive în sânge.
 
 În toate cauzele s-a întocmit dosar de cercetare penală.
 
Citește și: 

Un șofer suspectat că a condus drogat prin Constanța a refuzat prelevarea de mostre biologice (FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Acțiune a polițiștilor rutieri pe șosele constănțene. Permise suspendate și amenzi aplicate

21 Feb 2022 1583