Județul Constanța Șofer beat, urmărit în trafic în localitatea Mihai Viteazu

Poliția în acțiune. Foto: facebook/DGPMBLa data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 02.30, polițiști din cadrul Poliției Orașului Năvodari - Secția 2 Poliție Rurală Cogealac au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism care se deplasa cu viteză sporită pe strada Năvodari din comuna Mihai Viteazu.
 
Potrivit IPJ Constanța, conducătorul auto nu a oprit la semnal, continuându-și deplasarea.
 

„Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, interceptând vehiculul.
 
S-a procedat la legitimarea și identificarea conducătorului auto, stabilindu-se că este vorba de un bărbat, de 24 de ani.
 
Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

 
În urma testării cu aparatul din dotare, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

„Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise și a alcoolemiei în sânge
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe“ - mai transmite sursa citată.

Citește și: 

Razie de amploare a polițiștilor în județul Constanța! Sute de persoane legitimate prin intermediul aplicației eDac

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.