Județul Olt Femeie de 91 de ani găsită decedată în casă! Polițiștii au reținut un suspect

La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 09:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 11 Verguleasa au fost sesizați cu privire la faptul că, la o locuință din comuna Sâmburești, județul Olt, se află o persoană decedată.

Potrivit IPJ Olt, la fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 11 Verguleasa, care a identificat trupul unei femei, în vârstă de 91 de ani, din comuna Sâmburești, care prezenta leziuni la nivelul capului, trunchiului și membrelor.

În cauză, a fost anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt, care a preluat cercetările pentru stabilirea situației de fapt și dispunerea măsurilor legale.

„În urma activităților investigativ-operative, o echipă complexă de cercetare, formată din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea procurorului criminalist, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au identificat un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Sâmburești, bănuit de comiterea faptei.

În urma probatoriului administrat, la data de 16 ianuarie a.c., procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore față de bărbatul de 47 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Olt.


Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând a fi prezentat Tribunalului Olt cu măsuri legale, în cursul zilei de 17 ianuarie a.c..

„Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de pocedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție“ - au mai mneționat anchetatorii.

Citește și: 

Bărbat reţinut de poliţişti, Și-ar fi ucis soţia mai tânără cu 30 ani

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Crimă teribilă în Olt! Cazul unei femei care a murit la doar 42 de ani

10 Jan 2024 843

Dosarul crimei din Caracal Controversatul om de afaceri Remus Rădoi, printre martorii audiați

10 Nov 2021 4190

Bărbat, înjunghiat mortal de partenera sa, însărcinată. Aceasta a fost reținută de polițiști

07 Jan 2020 1740

Directorul liceului unde învăța victima criminalului din Olt declară că Alexandra era un copil de excepție, talentat și serios

27 Jul 2019 2397

Consiliul Superior al Magistraturii S-a cerut verificarea procurorului care a supravegheat cercetările în cazul fetei ucise de la Caracal

26 Jul 2019 1267

Presupusul autor al crimei din zona gării din municipiul Slatina s-a predat poliţiştilor de la Transporturi Feroviare Craiova

13 Oct 2018 1592

Principalul suspect din cazul crimei din zona Gării din Slatina, dat în consemn la frontieră. Procurorii cer sprijin pentru depistarea acestuia

13 Oct 2018 1675

Atac sângeros în apropierea gării din Slatina. Un bărbat a murit și altul a fost grav rănit după ce au fost înjunghiați

13 Oct 2018 1882

Crime șocante. Doi ciobani au fost uciși de alți ciobani. Unul dintre suspecți a fost reținut

04 Jul 2018 1611

Tragedie în Olt! Un bărbat şi-a ucis şi incendiat mama, a rănit grav o vecină şi a încercat să se sinucidă

14 Apr 2018 1661

Crimă urmată de sinucidere la Spitalul Judeţean Slatina. Ministrul Sănătăţii a demarat o anchetă

04 Mar 2018 1341