Județul Tulcea Șoferul implicat în accidentul mortal de la Smârdan era băut și avea permisul anulat! Un bărbat în cărucior, ucis pe loc

Șoferul implicat în accidentul mortal din localitatea Smârdan județul Tulcea soldat cu decesul unui bărbat care se deplasa cu un cărucior pentru persoane cu probleme locomotorii era bput și avea permisul de conducere anulat. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. 

Potrivit IPJ Tulcea, la data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 15:30, un bărbat a sesizat prin S.N.U.A.U. 112 că pe DN22/E87 la km 94-95, în localitatea Smârdan, a avut loc un accident rutier, soldat cu o victimă.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Serviciului Rutier, un specialist criminalist și o ambulanță, care a constat decesul unui bărbat.

„Din primele cercetări a reieșit că bărbatul decedat se deplasa pe carosabil cu un cărucior pentru persoane cu dizabilități locomotorii, fiind acroșat din spate de către un autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date, a reieșit faptul că bărbatul are dreptul de a conduce anulat.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanței de judecată cu propunere legală“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Tulcea.


Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, urmând ca, în cursul cercetărilor, să se stabilească împrejurările în care s-a produs acest tragic accident rutier.

Citește și: 

Accident rutier mortal în județul Tulcea. Persoană în cărucior, lovită mortal de o mașină

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.