Eveniment

Liga Militarilor Profesioniști a aderat la Euromil. Despre Euromil. Dan Albu, preşedintele LMP, spune că este un moment istoric (galerie foto)

Ieri, 12 octombrie 2018, în cadrul Congresului Euromil desfășurat la Budapesta, asociațiile militare europene au votat, în unanimitate, aderarea LMP la Euromil, se arată pe pagina oficială de Facebook a LMP!
 

Dan Albu, preşedintele Ligii spune că „Aceasta frumoasă reușită, poziționează LMP în rândul asociațiilor militare europene, care au un cuvând de spus în construcția politico-militară a Europei”.

Albu mai spune că „această reușită aparține, în egală măsură, celor care au muncit la realizarea și consolidarea LMP, celor care au înțeles să aibă încredere în LMP, dar şi că această realizare remarcabilă demonstrează, o dată în plus, că dincolo de cuvinte sunt faptele, singurele care contează”!


Preşedintele LMP, Dan Albu, mulţulmeşte pentru încredere şi lui Emmanuel Jacob, presedintele Euromil, dar şi colonelului (r) presedintele Ordinului Militar de România, care i-a sustinut pentru aderarea la Euromil.

Despre Euromil

Preşedintele EUROMIL (Europeann Organisation of Military Associations), Emmanuel JACOB a invitat Liga Militarilor Profesionişti la o întâlnire oficială la Budapesta, în perioada 11-12 octombrie 2018. 

EUROMIL - Organizația Europeană a Asociațiilor Militare - este o organizație "umbrelă" formată din asociațiile militarilor europeni NATO . Este principalul forum european la nivel de cooperare între asociațiile militare profesionale pe probleme de interes comun ale militarilor.

EUROMIL lupta să asigure și să promoveze drepturile omului, libertățile fundamentale și interesele socio-profesionale ale personalului militar NATO de toate gradele din Europa.

Organizaţia promovează conceptul de "Cetăţean în uniformă". Ca atare, orice militar trebuie să beneficieze de aceleași drepturi și obligații ca orice alt cetățean.
 
 
Sursa foto: Facebook LMP


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Liga Militarilor Profesionişti, invitată de EUROMIL la Budapesta

09 Sep 2018 1282

Mircea Banias, la reuniunea Comisiilor Adunarii UEO de la Bruxelles

27 Mar 2010 939