MApN după atacul cu drone din portul Ismail „Nu au fost identificate amenințări militare directe la adresa teritoriului național sau apelor teritoriale ale României“

Foto: facebook/Corina DavidovMinisterul Apărării Naționale condamnă ferm agresiunea armată a Federației Ruse împotriva Ucrainei și continuarea atacurilor nejustificate și ilegale împotriva zonelor locuite de populația civilă și elementelor din infrastructura critică ale Ucrainei.

„În ceea ce privește situația generată de atacurile executate în cursul nopții trecute, care au vizat elemente de infrastructură portuară din zona Ismail, în apropierea granițelor României, din evaluările structurilor cu responsabilități ale Ministerului Apărării Naționale nu au fost identificate amenințări militare directe la adresa teritoriului național sau apelor teritoriale ale României.

Așa cum am informat și în alte situații, Ministerul Apărării Naționale aplică măsuri de vigilență întărită stabilite conform planurilor naționale și aliate, monitorizând permanent spațiul național terestru, maritim și aerian și cooperează cu structurile NATO pentru consolidarea apărării pe întregul flanc estic și descurajarea oricăror agresiuni împotriva teritoriului aliat“ - au precizat reprezentanții MApN.

Citește și: 

Atac cu drone asupra portului Izmail din Ucraina! Imagini surprinse din municipiul Tulcea (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Atacuri cu drone la granița României cu Ucraina! Exploziile s-au auzit la Tulcea. Localnicii avertizați prin Ro Alert

10 Feb 2024 888

Accident stupid la Medgidia. Rezervorul unei mașini de tuns iarbă a explodat. O femeie cu arsuri de 50% a ajuns la spital (galerie foto)

27 Jul 2017 3977