Marinar din Constanța, decapitat pe o navă aflată într-un port din China (GALERIE FOTO)

Foto. SLNUn ofiţer român a murit pe o navă aflată într-un port din China, după ce două parâme încurcate s-au întins în forţă, lovindu-l atât de puternic încât a fost decapitat.

Informația a fost făcută publică de Sindicatul Liber al Navigatorilor pe pagina de Facebook. 

Reprezentanţii SLN au menționat că pe o navă care se afla în China, în portul Qingdao, a avut loc un tragic accident care s-a soldat cu pierderea vieţii unui ofiţer român.

"NBP se afla la manevra pupa între două parâme încurcate care s-au întins în forţă lovindu-i casca şi capul. Lovitura a fost aşa de puternică încât capul a fost desprins de corp, decesul survenind pe loc", a informat Sindicatul Liber al Navigatorilor. 


Foto: facebook Conform sursei citate, autorităţile din China şi compania fac investigaţii în privinţa accidentului.

„Familia trebuie să primească un raport final în care să se descrie împrejurările în care a avut loc accidentul, cum s-a întâmplat şi cine se face vinovat (dacă sunt vinovaţi)“ - au mai precizat reprezentanții SLN. 

Din primele informații marinarul ar fi din Constanța. 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Elena

29 Aug, 2023 11:08

Te așteptăm acasă prietene! Vom fi lângă tine pe ultimul tău drum! Printre îngeri sa zambesti asa cum zambeai și pe pământ, sa fi mândru de acolo pentru ce ai realizat pana acum. Ne-ai lăsat o gaura în suflet , te vom regreta mereu.

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.