Marţea neagră. La doar câteva ore distanţă Septuagenare găsite fără suflare, în propriile locuinţe, la Constanţa şi Ovidiu



O pensionară în vârstă de 77 de ani din oraşul Ovidiu a fost găsită decedată în locuinţă, în noaptea de marţi spre miercuri, puţin înainte de miezul nopţii.

Femeia locuia singură într-o casă de pe strada Frunzelor şi, în ultimele zile, nu a mai răspuns vecinilor la uşă şi nici la telefoanele fiului său, care munceşte la Istanbul. Acesta este cel care a alertat autorităţile, marţi seara, iar pompierii ISU „Dobrogea“, care au spart uşa casei ca să poată pătrunde în interior, au găsit-o pe pensionară căzută pe jos în baie, fără suflare.

Femeia era cunoscută a avea multiple afecţiuni medicale. Tot marţi seara, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Dobrogea“ au fost chemaţi să intervină la o locuință de pe aleea Zmeurei din Constanța. Ofițerii de la Detaşamentul Constanţa-Oraş au spart ușa locuinței și au găsit moartă o femeie de 70 de ani. Sesizarea a fost făcută de fata vârstnicei, care nu putea intra în casă. Şi tot marţi seara, pompierii de la Midia au fost chemaţi să împiedice o tragedie într-o gospodărie din Năvodari. Un bărbat s-a supărat atât de tare după o ceartă cu soţia, încât a ieşit în curte şi a ameninţat că dă foc casei.

Poliţiştii şi pompierii au reuşit să-l convingă pe bărbatul furios să renunţe la intenţiile distrugătoare.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ştiaţi că...? Au trecut şase ani de la moartea lui Yves Saint-Laurent

01 Jun 2014 2575