Masina comisarului-sef Anane, spulberata de un tir care avea probleme cu franele

Politie_Sectia_4_Anane_Des.jpgComandantul Secţiei patru de Poliţie Constanţa, comisarul-şef Ivan Anane, împreună cu soţia şi fiica sa, au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau a fost lovită în plin de un autotren. Anane se afla în concediu de odihnă, iar în prezent se află în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, sub atenta supraveghere a medicilor. Maşina condusă de şeful Secţiei 4 a fost serios avariată, iar şoferul tirului s-a ales cu un dosar de cercetare penală.

În urma cercetărilor efectuate, lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa au stabilit că vineri, la ora 09.40, Nicolae Cioară a condus autotractorul Iveco, care tracta o semiremorcă, pe DN 2 A, în localitatea Nicolae Bălcescu, dinspre Mihail Kogălniceanu, către Hârşova. La un moment dat, din cauza faptului că nu a păstrat distanţa regulamentară, Cioară a lovit în plin Hyundai-ul Santa Fe condus de comisarul-şef Ivan Anane, care se afla oprit la o trecere de pietoni în vederea acordării priorităţii celor angajaţi în traversarea părţii carosabile. În urma impactului, maşina condusă de şeful Secţiei patru a fost serios avariată, iar la faţa locului au sosit mai multe echipaje ale Ambulanţei. „La o trecere de pietoni din Bălcescu am oprit să acord prioritate. Nici nu ştiu de unde a venit un tir şi ne-a spulberat, pur şi simplu. Noroc că eram într-o maşină mare, căci, dacă ne aflam într-o berlină, muream şi eu şi familia mea. Acum, doar eu sunt în spital. Medicii bănuiau că am coloana fisurată, însă s-au înşelat, din fericire", a mai spus Anane.

Defecţiuni tehnice

Lucrătorii Serviciului Poliţiei Rutiere Constanţa au demarat o anchetă în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanţelor care au dus la producerea accidentului. Totuşi, oamenii legii au descoperit că în momentul impactului, tirul avea o viteză de aproximativ 75 de kilometri/oră şi, din câte se pare, sistemul de frânare avea defecţiuni. Nicolae Cioară a fost testat de rutierişti cu aparatul Drager, rezultatul fiind negativ. Acestuia i s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din clupă, urmând ca, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie Anane, să se stabilească încadrarea juridică a faptei.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 10 decembrie 2021

13 Dec 2021 1729

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 14 februarie 2020

17 Feb 2020 2403

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 10 februarie 2020

11 Feb 2020 3215

Ivan Anane nu mai este şeful Secţiei 4 de Poliţie Constanţa!

29 Jul 2016 5548