Maşini cu acte false, descoperite în Constanţa Trei persoane din Constanţa, cercetate penal

Joi, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat trei persoane care conduceau maşini pentru care au prezentat documente susceptibile a fi falsificate. Astfel, în urma controalelor efectuate pentru un Volkswagen, un Audi şi un BMW, conducătorii auto s-au ales cu dosare de cercetate penală.

Pe raza de competenţă a poliţiştilor din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ostrov a fost oprit un tânăr de 25 de ani care conducea un autoturism marca Volkswagen înmatriculat în Republica Bulgaria. Din verificări a rezultat că certificatul de inspecţie tehnică a autoturismului şi asigurarea tip carte verde prezintă indicii de falsificare, susţin oameni legii. Tot joi, în Portul Constanţa a fost oprit pentru control, în zona porţii de acces numărul 1, un autoturism marca BMW, înmatriculat în Republica Bulgaria. Maşina era condusă de un cetăţean român în vârstă de 28 de ani, domiciliat în judeţul Constanţa. Din verificări a rezultat că certificatul de inspecţie tehnică a autoturismului şi asigurarea tip carte verde prezintă indicii de falsificare. De asemenea, pe raza de competenţă a SPF Negru Vodă, organele de poliţie au oprit pentru control un cetăţean român în vârstă de 29 de ani, domiciliat în judeţul Constanţa, care conducea un autoturism marca Audi model A6, înmatriculat în Republica Bulgaria. Certificatul de inspecţie tehnică periodică prezentat era fals. Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrări penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „fals material în înscrisuri oficiale” şi „uz de fals”.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Noi descoperiri ale poliţiştilor de frontieră Un Mercedes şi un Nissan furate din străinătate, maşini cu acte false, şoferi fără permis

08 Aug 2014 2068

Maşini cu acte false descoperite în PTF Negru Vodă şi PTF Ostrov

05 Jun 2014 1852