Merită toate laudele şi aprecierea Poliţistul Bogdan Tarmigan, de la Topraisar, a sărit în ajutorul unor pensionari a căror casă luase foc (video)

Un tânăr poliţist, ajutorul şefului de post din Topraisar, s-a rănit uşor în timpul unei intervenţii curajoase. Până la sosirea pompierilor, el a limitat extinderea unui incendiu izbucnit la casa unor vârstnici.
 

La data de 17 ianuarie, ora 18.00, polițiștii din Topraisar au fost sesizați despre faptul că, la o casă din localitate, a izbucnit un incendiu, care se propaga foarte rapid.
Imediat, la fața locului s-a deplasat tânărul agent de poliție Bogdan Tarmigan, ajutor de șef de post, care a constatat că proprietarii casei, persoane de vârsta a treia, nu au avut posibilitatea de a interveni.
 
Pentru diminuarea pagubelor materiale și protejarea bunurilor locatarilor, polițistul a pătruns în imobil, a urcat în pod și pe acoperișul casei, unde, sprijinit de cetățenii din localitate, a acționat pentru stingerea incendiului.
 
Ca urmare a intervenției agentului de poliție, focul a fost limitat și, ulterior, acesta a fost lichidat de pompieri, nefiind înregistrate victime omenești.
 
În intervenția sa, polițistul a suferit leziuni minore în zona umărului stâng, fiind transportat la Spitalul Județean Constanța, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, nerămânând internat.
 
În urma investigaţiilor, s-a stabilit că incendiul a izbucnit ca urmare a unui coş de fum defect.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Protest la Curtea de Apel Constanța! (FOTO)

22 Jun 2023 1622

Agent de poliţie recompensat de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă

21 Jan 2015 1610

Rănit uşor Bogdan Tarmigan, ajutorul şefului Postului de Poliţie din Topraisar a limitat pagubele provocate de un incendiu (video)

18 Jan 2015 3580