Ministrul Afacerilor Interne prezintă astăzi concluziile în cazul accidentului mortal de la 2 Mai, județul Constanța

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, va susține astăzi, 28 august 2023, o declarație de presă în care va prezenta concluziile Corpului de Control al Ministrului referitoare la situația provocată de tragicul accident produs în data de 19 august în județul Constanța.

Evenimentul va începe la ora 19.00, la sediul MAI din București, Piața Revoluției, numărul 1A.

la data de 19 august a.c., în jurul orei 05.25, ar fi condus un autoturism pe D.N. 39, în apropierea localității Vama Veche și ar fi intrat într-un grup de pietoni, care se deplasa pe partea carosabilă.

Potrivit IPJ Constanța, în urma accidentului rutier, au decedat la fața locului o tânără, de 20 de ani, și un tânăr, de 21 de ani.

„De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără, de 20 de ani.

Ulterior producerii accidentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind depistat de polițiști, la scurt timp, în stațiunea Vama Veche.

Bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv la cocaină, amfetamină și metamfetamină.

De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Citește și: 

UPDATEAltar de lumânări și flori în memoria Robertei și a lui Sebastian, tinerii decedați în accidentul dintre localitățile 2 Mai și Vama Veche (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Șoferul care a provocat accidentul în care a fost implicat un preot și familia sa a consumat alcool înainte de a se urca la volan. Preotul mergea la pelerinajul de la Sf Parscheva

04 Nov 2017 3088