Minorii judecaţi pentru omor calificat prin cruzimi şi agresiune sexuală vor să fie puşi în libertate

 

Trei minori trimişi în judecată pentru omor calificat cer să fie puşi în libertate. Dosarul a ajuns la Curtea de Apel Constanţa după ce aceştia au depus contestaţie împotriva deciziei Tribunalului Tulcea de a-i menţine în arest preventiv. Magistraţii vor lua o decizie definitivă astăzi.
 
Amintim că cei trei au fost trimişi în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea pentru săvârşirea infracţiunilor de omor calificat prin cruzimi şi agresiune sexuală.
 
În data de 8 mai, „cei trei inculpaţi, împreună cu un alt minor, în vârstă de 13 ani, au ucis victima Puşcuţă Fănel, de 48 de ani, în zona unor construcţii abandonate din spatele unei societăţi comerciale de pe strada Barajului din municipiul Tulcea, prin lovirea acesteia cu intensitate şi în mod repetat, folosind pietre, bâte, curele, cabluri şi o ţeavă din material plastic şi prin exercitarea unor acte de agresiune sexuală. Întreruperea agresiunilor a fost determinată de observarea în depărtare a unor persoane, ceea ce i-a făcut pe autori să părăsească locul faptei, lăsându-şi victima în agonie, ulterior producându-se decesul acesteia“.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Judecaţi pentru omor calificat prin cruzimi şi agresiune sexuală. Trei minori rămân în arest preventiv

01 Sep 2016 1645

Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea Trei minori sunt urmăriţi penal pentru omor calificat

11 May 2016 2079

Trei minori, urmăriţi penal pentru tentativă de omor calificat prin cruzimi şi agresiune sexuală

11 May 2016 1619