Mort după o noapte de chef în Club Le GaGa, din Mamaia Analizele toxicologice arată că Marian Mezdrea consumase stupefiante

Analizele toxicologice ale tânărului Marian Mezdrea, mort astă-vară, subit, după o noapte petrecută într-un club din Mamaia, relevă faptul că acesta consumase stupefiante. Conform rezultatelor testelor complexe efectuate la Institutul de Medicină Legală „Mina Minovic“, în sângele tânărului au fost găsiţi precursori de droguri.
 
Amintim că lui Marian Mezdrea i s-a făcut rău în Clubul Le GaGa. Prietenii l-au scos afară, pe plajă, şi au chemat o ambulanţă, însă medicii s-au chinuit în van să îl resusciteze şi i-au declarat decesul. Tragedia s-a petrecut în luna iulie. Apropiaţii lui spuneau atunci că el ar fi consumat un cocktail cu vodcă înainte să i se facă rău.
 
Specialiştii IML au efectuat analizele histopatologice şi toxicologice pentru a afla dacă tânărul s-a drogat sau dacă a consumat alte substanţe care i-au provocat moartea subită, ori dacă suferea de vreo afecţiune nedescoperită în timpul vieţii.
 
Marian Mezdrea era un tânăr despre care prietenii vorbeau numai de bine. Toţi susţin că era plin de viaţă şi că îi plăcea să se distreze, după cum arăta şi un mesaj postat de el pe pagina sa de Facebook cu zece minute înainte de tragedie. După o noapte petrecută într-un club din staţiunea Mamaia, în noaptea de 26 spre 27 iulie, tânărului i s-a făcut rău. Prietenii au sunat la Ambulanţă, însă medicii nu au mai putut să-i facă nimic, întrucât tânărul intrase deja în stop cardio-respirator. Pe data de 29 iulie, tânărul a fost înmormântat în Cimitirul Metalurgiei din capitală.
 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rezultatele autopsiilor Intoxicația cu monoxid de carbon, fum și gaze - cauza deceselor în clubul Colectiv

01 Nov 2015 1794

Poliţia nu are bani să achite expertizele IML! Moartea lui Marian Mezdrea rămâne un mister

01 Oct 2014 2615