Nemulțumiri în sala de judecată Mama tinerei ucise în accidentul de la 2 Mai, către judecătoare - „Chiar nu știți nimic?”



O nouă reacție a judecătoarei Popoviciu Ioana Ancuța a stârnit nemulțumiri în sala de judecată - Mama Robertei:  „Chiar nu știți nimic?"

În cadrul audierilor din Dosarul 2 Mai, în care Vlad Pascu este anchetat, mama Robertei Dragomir face dezvăluiri dureroase despre modul în care a aflat despre decesul fiicei sale:

Avem traume psihice! Fata mea când a plecat mi-a spus că ne vedem luni, însă acea luni nu a mai venit... M-a sunat sora mea și mi-a spus că Roberta nu mai este, că avut loc un accident rutier. Nu mai ieșim din casă. Suntem afectați psihic. Nu mai avem viață socială.  Nu am văzut copilul în urma accidentului. Doar a venit în sicriu. Sicriul era sigilat. Era atât de zdrobită încât nu a putut fi îmbrăcată. Ultima oară am văzut-o în viață când a plecat de acasă. Roberta era o persoană sociabilă, voia să devină profesor. Era iubită de colegi.”

Anterior, a fost audiată și bunica Robertei Dragomir:

Sunt foarte afectată de pierderea nepoatei. Toată familia este afectată. Mergem des la biserica și la cimitir. A locuit cu mine de la 2 ani. Am avut o relație foarte apropiată cu nepoata mea. Eram o familie frumoasă.  Părinții sunt foarte afectați. Plângem când vedem poza ei. Mergem des atât la locul accidentului dar și la mormânt”, a declarat Voinea Ruxandra.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Audieri în Dosarul 2 Mai Imaginile tragediei, în cuvinte - Mama lui Sebi - „Viața noastră ca familie s-a terminat. Cimitirul a devenit o a doua noastră casă”

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Termen nou în dosarul lui Vlad Pascu Mama Robertei, tânăra ucisă la 2 Mai, face declarații- „Sperăm că se va face dreptate” (VIDEO)

18 Apr 2024 631