Nicușor Constantinescu va fi dat în urmărire internațională

Curtea de Apel București a admis, ieri, după mai multe amânări, desființarea unei decizii a Tribunalului București, prin care această instanță a respins solicitarea Direcției Naționale Anțicorupție (DNA) de emitere a unui mandat de arestare și dare în urmărire internațională a lui Nicușor Cosntantinescu. Astfel, instanța CAB a admis calea extraordinară de atac a procurorilor DNA și a desființat decizia Tribunalului, potrivit HotNews. Decizia nu este însă definitivă şi poate fi contestată.
 
Unul dintre avocații lui Constantinescu a declarat, pentru Mediafax, că va introduce chiar vineri (n.r. ieri) contestația, la instanța supremă.
 
Amintim că Nicușor Constantinescu a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie Constanţa, pe data de 25 aprilie, pentru abuz în serviciu în formă continuată.

Citeşte rechizitoriul aici.

De asemenea, pe data de 27 mai, Nicuşor Constantinescu a fost trimis în judecată, sub control judiciar, într-o altă cauză, şi de procurorii DNA de la Secţia de Combatere a Infracţiunilor Conexe Infracţiunilor de Corupţie, alături de Adrian George Gâmbuţeanu, directorul general al Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa.

Citeşte rechizitoriul aici.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mediafax CAB dispune ca Nicușor Constantinescu să fie dat în urmărire internaţională

29 Aug 2014 1843

Just-news.ro Cine sunt moștenitorii tunurilor lui Nicușor Constantinescu

18 Jul 2014 2437

Motivarea magistraţilor pentru arestarea preventivă a preşedintelui CJC Nicuşor Constantinescu ar fi falsificat semnătura medicului!

30 Jun 2014 1993

Antena 3 Nicuşor Constantinescu ar putea fi dat în urmărire internaţională

23 Jun 2014 2642