Numărul victimelor exploziilor de la Crevedia a ajuns la 3. Unul dintre răniți a murit la Spitalul Floreasca

Foto: ISU DâmbovițaBilanțul persoanelor decedate după exploziile violente de la Crevedia a ajuns în această dimineață la 3. Unul dintre răniții internați la Spitalul Floreasca din București s-a stins la spital.

Este vorba despre un civil care era internat la Spitalul Floreasca, cu arsuri pe aproape 90% din suprafața corpului. 

„În cursul nopții, a decedat la Spitalul Floreasca unul din cei doi pacienți cu arsuri de peste 90% din suprafața corporală. În ciuda eforturilor personalului medical, s-a ajuns la această situație tragică având în vedere șansele extrem de reduse de supraviețuire ale pacienților aflați în această situație. Adresăm compasiunea noastră familiei.” - a transmis Ministerul Sănătății


Conform datelor furnizate ieri de Ministerul Sănătății, trei pacienţi răniţi în urma exploziilor de la Crevedia se aflau internaţi în unităţi medicale din România şi alţi cinci care au fost transferaţi în străinătate sunt intubaţi şi ventilaţi mecanic. 

Dintre cei trei pacienţi intubaţi din România, doi sunt la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, iar unul la Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar Arseni" Bucureşti.

Potrivit MS, dintre cei 22 de pacienţi internaţi aflaţi în stare medie sau uşoară, 11 sunt internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti, 6 pacienţi - Spitalul Clinic de Urgenţă "Bagdasar Arseni" Bucureşti, trei la Spitalul Clinic de Urgenţă Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri Bucureşti, unul Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, unul la Spitalul Universitar de Urgenţă Elias Bucureşti.

Citește și: 

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, despre răniții din urma exploziei de la Crevedia„Starea este stabilă, dar asta nu înseamnă că prognosticul s-a schimbat”

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ministerul Sănătății Un alt pacient a murit în urma exploziei de la Crevedia

05 Sep 2023 982

Ministerul Sănătății Un pacient a murit în urma exploziei de la Crevedia

04 Sep 2023 1093

Raed Arafat Încă o persoană a decedat în urma exploziilor de la Crevedia

27 Aug 2023 1102

Imagini șocante! Deflagrațiile de la Crevedia surprinse în imagini! 58 de persoane, rănite (GALERIE FOTO+VIDEO)

27 Aug 2023 1350

Bilanțul exploziilor de la Crevedia! 58 de persoane rănite, printre care 39 pompieri, 2 polițiști si 2 jandarmi (GALERIE FOTO+VIDEO)

27 Aug 2023 1189

Moment trist Încep funerariile lui Dinu Patriciu

30 Aug 2014 2020