O locomotivă cu patru vagoane a deraiat. Trafic feroviar închis între stațiile Dornești și Putna

Compania Naţională de Căi Ferate “CFR” SA informează că traficul feroviar este închis la această oră între stațiile Dornești și Putna, după ce, în cursul acestei după-amiezi, locomotiva și 4 vagoane ale unui tren aparținând operatorului SNTF Marfă (care avea în compunere 25 de vagoane și transporta pal) au deraiat, la ieșirea de pe podul CF situat la km 0+500.
 
La fața locului s-au deplasat reprezentanții CFR S.A. care vor ancheta cauzele producerii acestui incident, precum și echipa de specialiști care va acționa pentru ridicarea și repunerea pe șină a locomotivei și a vagoanelor deraiate cu o macara de mare tonaj, astfel încât traficul feroviar să fie reluat în cel mai scurt timp și în condiții de siguranță.
 
Până la redeschiderea circulației feroviare pe distanța afectată de deraiere, Dornești – Putna (și retur), CFR SA va asigura transbordarea auto pentru călători.
 
Compania Naţională de Căi Ferate CFR S.A. cere scuze călătorilor pentru disconfortul creat de acest eveniment şi îi asigură că toate intervenţiile desfăşurate la faţa locului au drept scop reluarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă.
 
Cauzele exacte ale producerii acestui incident vor fi stabilite de comisia constituită din personal feroviar de specialitate.

Sursă foto: Facebook/ Alexandru Grădinaru


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Alertă la pompieri Locomotivă deraiată în Constanţa (galerie foto + video)

27 Aug 2019 3989