O tânără a aplicat metoda „accidentul“ cu o bătrână „Avocata“ din Ovidiu, propusă pentru arestare

Tânăra de 27 de ani, din Ovidiu, care a încercat să păcălească o bătrână prin metoda accidentul“, a ajuns în faţa magistraţilor.
 
Procurorii susţin că femeia, însoţită de o complice, Daniela Mihailov, a abordat o pensionară, dându-se drept avocată. Tânăra  i-a transmis bătrânei de 75 de ani, din localitatea Ovidiu, că nepotul ei ar fi comis un accident de maşină, soldat cu o victimă. Femeia trebuia să plătească 10.000 de lei pentru taxele de spitalizare şi pentru a nu i se face dosar penal. Apoi, „avocata“ s-a deplasat la domiciliul bătrânei, de unde a ridicat suma de 4.000 de lei, aceştia fiind toţi banii pe care femeia îi avea.
 
Din fericire, la scurt timp, un alt nepot al pensionarei a venit la domiciliul persoanei vătămate. Aflând cele întâmplate, acesta a solicitat ajutorul unui unchi şi au plecat în urmărirea „avocatei“ şi a complicei acesteia. Cei doi au reuşit să blocheze maşina femeii în trafic.
 
Oamenii legii au decis ca Daniela Mihailov să fie anchetată în stare de libertate, în timp ce tânăra a ajuns după gratii. Totodată, prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat persoanei vătămate.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Pericol public la volan! Tânără depistată la Mangalia conducând fără permis, băută și sub influența substanțelor interzise

25 Nov 2021 3194

Româncă reținută după ce a încercat să intre în țară cu muniție. S-a ales cu dosar penal pentru contrabandă

08 Nov 2021 1441

Falsă polițiștă reținută de polițiștii IPJ Constanța. Suspecta se recomanda ca fiind polițist detașat la Eforie Nord. Cum acționa aceasta

08 Aug 2018 2205

Constanţa O tânără a fost reţinută după ce ar fi tâlhărit un bătrân de 92 de ani

01 Nov 2016 1765