Oficial de la IPJ Galați despre accidentul soldat cu 3 morți și 8 răniți! Un bărbat și fiica sa de 16 ani, printre persoanele decedate

Foto: IPJ GalațiLa data de 13 noiembrie 2023, la ora 07.05,  pe DN 25, la intrare în localitatea Independența a avut loc un accident rutier mortal, în urma căruia 3 persoane au decedat și alte 8 au fost rănite. 

Potrivit IPJ Galați, din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați, s-a stabilit faptul că un bărbat, cu vârsta de 56 de ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism pe DN 25, având direcția de deplasare dinspre localitatea de domiciliu către municipiul Tecuci, la km 53 + 500 de metri, într-o curbă la dreapta, ar fi pătruns pe sensul opus de mers unde a intrat în coliziune frontală cu un autovehicul, prevăzut cu 8+1 locuri, care era condus de un bărbat, de 30 de ani.

A fost activat Planul Roșu de intervenție și a fost solicitat și elicopterul S.M.U.R.D., întrucât în ambele autovehicule se aflau mai multe persoane, 4 în primul autoturism și 7 în cel de-al doilea.

„Din păcate, în urma evenimentului rutier au decedat 3 persoane, este vorba despre un bărbat, cu vârsta de 45 de ani și fiica acestuia, de 16 ani, ambii domiciliați în comuna Șendreni, județul Galați, pasageri în primul autoturism și un bărbat, cu vârsta de 56 de ani, din comuna Pechea, județul Galați, pasager în cel de-al doilea autovehicul.
Au fost rănite 8 persoane, după cum urmează: din primul autoturism conducătorul auto, de 56 de ani, și fiul acestuia, de 19 ani, iar din cel de-al doilea autoturism, conducătorul auto, de 30 de ani, doi bărbați, cu vârstele de 41, respectiv 55 ani, 2 femei, cu vârstele de 26, respectiv 35 de ani și o adolescentă, de 17 ani. 
Victimele au fost preluate și transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate.  


Cei doi conducători auto dețin permise de conducere valabile, iar la testarea alcoolscop rezultatele au fost negative.

Traficul rutier a fost blocat aproximativ 2 ore și jumătate, iar polițiștii au întocmit un dosar penal pentru infracțiunile de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest tragic eveniment rutier.

Citește și: 

Planul Roșu de intervenție activat în județul Galați! Trei persoane au decedat și mai multe au fost rănite într-un accident rutier

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Planul Roșu de intervenție activat în județul Galați! Trei persoane au decedat și mai multe au fost rănite într-un accident rutier

13 Nov 2023 858