Oficial de la MApN Drona căzută în apropierea localității Nufăru, județul Tulcea este similară celor folosite de armata rusă

Echipa mixtă de cercetare și verificare deplasată astăzi, 13 septembrie, în raionul aflat la aproximativ 1.5 km Est de localitatea Nufăru, județul Tulcea, a ridicat probe de la fața locului, în vederea analizării și expertizării tehnice.

Potrivit MApN, din primele date transmise, a rezultat că fragmentele în cauză sunt dintr-o dronă similară celor folosite de armata rusă. Procesul de expertizare continuă pentru stabilirea circumstanțelor producerii acestui incident.

„Ministerul Apărării Naționale reiterează faptul că atacurile Federației Ruse asupra infrastructurii portuare a Ucrainei de la Dunăre, executate în proximitatea graniței cu România, sunt nejustificate și în gravă contradicție cu regulile dreptului internațional“ - au mai precizta reprezentanții MApN.

Citește și: 

Imagini de la operațiunile de căutare a fragmentelor de dronă din zona localității Nufăru județul Tulcea

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Continuă operațiunile de căutare a fragmentelor de dronă din zona localității Nufăru, județul Tulcea (FOTO+VIDEO)

14 Sep 2023 842

MAE îl va convoca de urgență pe șeful misiunii diplomatice a Federației Ruse, după drona rusească găsită în județul Tulcea

13 Sep 2023 825

Imagini de la operațiunile de căutare a fragmentelor de dronă din zona localității Nufăru județul Tulcea

13 Sep 2023 1127