Olt. UPDATE. Accident între un autobuz şi o autoutilitară. A fost activat Planul Roşu


UPDATE 2-Oficial de la IPJ Olt 

La data de 18 septembrie 2023, în jurul orei 16:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, la intersecția DJ 653 cu DJ 657, din localitatea Recea, a avut loc un eveniment rutier.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. 

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicată o autoutilitară condusă de un tănăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Târgu Jiu, județul Gorj și un autobuz condus un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din comuna Schitu.

În urma evenimentului rutier, o tânără de 34 de ani, din orașul Turceni, județul Gorj, pasageră în autoutilitară, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


UPDATE 1

Patru persoane dintre cele 55 implicate în accident au fost asistate medical la faţa locului, una dintre acestea necesitând transportul la spital, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsăşteanu.




Un accident rutier în care au fost implicate un autobuz şi o autoutilitară s-a produs, luni, 18 septembrie, în localitatea Recea, informează IGSU.

Potrivit sursei citate, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, având în vedere numărul de persoane implicate.

La faţa loculu se intervine cu o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, şapte ambulanţe SMURD, o autospecială de transport personal şi victime multiple şi cinci ambulanţe SAJ. 


Citește și:

Oficial de la IPJ Constanța: Angajat al unei firme de salubritate din Constanța, lovit de o mașină în timpul serviciului. Șoferul băut a fugit de la locul accidentului (FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.