Opt case arse și 11 afectate după exploziile de la Crevedia, județul Dâmbovița

Foto: IGSUPreședintele Consiliului Județean Dâmbovița, corneliu Ștefan a transmis printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook că din datele avute la acest moment, au ars 8 case, iar alte 11 sunt afectate. 

„Am avut o discuție în această dimineață cu premierul României, Marcel Ciolacu, pentru a pune la punct modul în care îi vom ajuta pe locuitorii din Crevedia ale căror case și gospodării au ars sau au fost afectate în incendiul de aseară.

Tot în cursul acestei dimineți, am solicitat întrunirea Comandamentului pentru Situații de Urgență astfel încât să acționăm rapid pentru ca oamenii să se poată întoarce, în cel mai scurt timp, la casele lor.

Din datele pe care le avem la acest moment, au ars 8 case, iar alte 11 sunt afectate. De asemenea, tuturor familiilor evacuate le vom pune la dispoziție locuri de cazare în zonă.

Totodată, de la prima oră, au ajuns la Crevedia alimente și alte ajutoare pentru cei care au fost afectați de incendiul de aseară.

Încă o dată, le mulțumim pompierilor, cadrelor medicale, ambulanțierilor, oamenilor de ordine, tuturor celor care, aseară, au intervenit, riscându-și viața, pentru ca efectele exploziilor și incendiilor să fie cât mai mici“ - a mai menționat președintele CJ Dâmbovița

Citește și: 

Raed ArafatÎncă o persoană a decedat în urma exploziilor de la Crevedia

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Familiile din Crevedia afectate de explozie vor fi ajutate de CJ Dâmbovița. Declarațiile președintelui Corneliu Ștefan

29 Aug 2023 746

Imagini șocante! Deflagrațiile de la Crevedia surprinse în imagini! 58 de persoane, rănite (GALERIE FOTO+VIDEO)

27 Aug 2023 1385

Bilanțul exploziilor de la Crevedia! 58 de persoane rănite, printre care 39 pompieri, 2 polițiști si 2 jandarmi (GALERIE FOTO+VIDEO)

27 Aug 2023 1201

UPDATE. Planul Roșu activat! Mai multe persoane rănite într-o explozie urmată de incendiu la o stație GPL din localitatea Crevedia (GALERIE FOTO+VIDEO)

26 Aug 2023 2219

Dâmboviţa Accident cu un tir care a rupt totul în cale şi s-a oprit într-o casă

11 Sep 2018 1575